2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@shanks nasil yani su an guy ama yine guy icin basvuru mu yapiyorlar amac ne sadist mi bunlar
-
@duyguuu37 amaçları il değiştirmek. Komisyon çok büyük ihtimal elicek bunları. Birilerinin umutlarını yıkmakla kalacaklar
-
@veliat34 aslında zor değil şıklar çok kafa karıştırıcı insanı o yanıltıyor çok yanlışın cıkıyor olması seni aldatmasın çıkmış sorulardan ziyade 4t denemleri çözmek inan daha faydalı birde sana tavsiyem kpss modunda çalış guya ayrıntılı olarak pişman olmazsın
-
@vanilya bende sizin gibi düşünüyorum çıkmış sorulara bağlı kalmamak lazım bende 4t almayı düşünüyorum
-
Arkadaşlar ilana guy larin başvurusunun engellenmesi için şu metni cimer den istek talep diye Maliye Bakanına gonderirmisiniz. Çünkü geçenseneki guylarin il değiştirmek için basvurduklarini duyuyoruz
Gelir idaresi başkanlığının 1000 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı başvurusunda hala mevcut Gelir Uzman Yardımcılığı kadrosunda fiili olarak çalışan personellerin başvuru yapabilmelerinin engellenerek dışardan başvuru yapacakların mağdur edilmemesini
Bilgilerinize arz ederim. -
Arkadaşlar bir sorum olacak .
Ben üniversiteyi kazandım ve 1 sene sonra yatay geçiş yapıp okul değiştirdim.
Okula giriş tarihi olarak bu yüzden transikriptimde ve AİS de 2012 yazıyor. (Halbuki 1sınıfa ilk okulumda 2011 de başladım)
Bende başvuruyu böyle yaptım ve özgeçmişimde belirttim yatay geçiş durumunu . Bu bir sıkıntı çıkartırmı okula giriş tarihim ? -
@hickskaldor torpili sağlamsa komisyon kararı geçerli değil . Zor degil istedikleri inşallah bir düzenleme yapılır .
-
@bybredd çok şey var duydugum ve canlı yaşadığım da kimsenin moralini bozmak istemiyorum . Allah ıslah etsin hepsini.
-
@veliat34 bana da çok zor geliyor en son rafa kaldıracaktım da neyse dedim, son 3 denemede bırakacağım. Sorular bi acayip bazıları tabi. Ama en kötü cevapları için çözüyorum, açıklamalar iyi
-
İl tercihimi yine değiştirdim şu an 3309 kişi başvurmuş gözüküyor arkadaşlar... Benim gibi değiştirenler içindeyse, sıralama öne kaymiyorsa hiç dikkate almayın, toplamda bilgileri düzeltme ekleme için 3 4 kere daha değiştirmistim
-
@taylor hocam İstanbul çok büyük o maaşla orda yaşanmaz kiralar çok yüksek Şaka şaka Allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda
-
Arkadaşlar vmy rotasyon varmış şehir şehir geziliyormus. Guy da böyle bir şey var mi. Istanbul da ilk atandigim yerde kalamazmiyim
-
@duyguuu37 Ne yazık ki.
-
@maliyaz69 Kalırsın rotasyon yok
-
@maliyaz69 guyda tam tersi 5 yıl ayni ilde kalma zorunluluğu var becayis durumu hariç
-
Kactan gidiyo acaba
-
80.3 lenizmir yaptık hayırlısı olsun
-
@gg352017 başvuru sayısı kaç?
-
Arkadaşlar diyelim vmy ve guy oldu yer değişikliği istemiyorum ailevi sebeblerden ötürü siz olsanız ne yapardiniz. Vmy olmasına rağmen guyu tercih edermiydiniz
-
Okul baslangic tarihlerimi bulamiyorum e devlete baktim sadece mezuniyet tarihi var nerden bulabilirim yardimci olurmusun