2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaslar basvuru yaparken hem guy hemde dguyda dogum tarihi hatasi veriyor basvurumu gönderemiyorum yardimci olabilir misiniz
-
@kpsslik hocam başvurudan sonra sol üst köşede anasayfa butonu vardi diye hatırlıyorum ordan gozukuyor
-
@olursaolur buldum hocam sagolun
-
@maxmin 3.sınıf hazırlananları kastetmiştim hocam:)
-
@hakimim_25 aynen hocam iktisatını çok beğendim maliyeside iyi hukukta eh işte en kötüsü muhasebe baya kasmışlar gibi geldi bana ama yinede çözülmeli
-
@balans-etkisi muhasebesi zor hocam. alican hoca zaten kendı denemelerındede muhasebe baya zor. o adamın tarzı o
-
Bursa icin bir fikri olan tahmini olan yokmu ?? Pek konusulmuyor surpriz yaparmi acaba bursa seçtim ama heran ist a donebilirim kumara dondu isimiz
-
@i-fisher puanınız kaç hocam
-
@balans-etkisi bende yeni yururluge girenlerin cikmayacagini dusunuyorum. Tesekkur ederim
-
Zonguldak yazdım, sonra aklımdan Konya geçti, İstanbul olarak revize ettim en sonunda da ilk şık doğrudur deyip tekrar Zonguldak olarak tercihimi yeniledim. Galiba son gün tüm illeri ufak bir kağıtla fanusa yerleştireceğim, şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonla finale kadar götürüp, sona kalanı yazacağım :)) neticede ficek atmak ata sporumuz.
-
@intermilan ben yazdım hocam ama puanimi yanlış anlaşılma olmasın diye yazmiyorum
-
Hala İstanbul'mu yoksa memleketime yakın bir yer mi sorunsalı içerisindeyim
-
@bahar252 rica ederim umarım çıkmaz
-
@morand muhasebede bi sinan hocayı bilirim ben :)ankarada A grubuna dersaneye gidenler duymuştur sinan öztürkü sanırım :)çok klas hocaydı ders anlatışı falan çok iyiydi
-
Sanırım basvuru no bize doğru sayıyı vermeyecek. Bundan sonra başvuruyu kaç kere yenileyip kaydettiğimizi paylaşalım bence
-
@no33 her yenilemede daha ileri bir sayı mı veriyor ?
-
@guyhanim yanlış bu
-
@engin0516 evet kesinlikle yanlış o puanın sıralaması 7000 filan olmalı
-
Gecen burda istihareye yattim diyenler olmustu bende yatayim dedim ve malesef encok istedigim malatya ile ilgili kotu sey gordum elaziga ikinci yakin sehir diyarbakir oldugu icin diyarbakiri yazacam burasi icinde istihareye yatmaya korkuyorum hayirlisi olur insallah
-
Bazı alışverişkolikler illerdeki AVM sayılarına dikkat etmek ister
(Manipülasyonun da böylesi :))İzmir----24 ----------- İstanbul----114
Ankara-----38 --------Mersin-----6
Edirne ------4----------Konya------8
Bursa ------15--------- Eskişehir--4
Sakarya------5 -------Adana-------6
Balıkesir-----9 ------Kayseri------8
Muğla -----11-------Malatya------2
Denizli -----6 -------Diyarbakır-----6
Şanlıurfa----3 -------Tranzon------3
Samsun-----6-------Aydın---------7