2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hakimim_25 imece adem kılıç olayı bitmiştir sorular farklı geliyor bilginiz olsun adem kılıçtan maximum 20 soru geldi geçen sene
-
50 soru kolay
30 soru orta
20 soru tuzak -
arkadaşlar başvuran kaçıncı kişi olduğunuzu nasıl öğreniyorsunuz
-
@gökyeleli aday numarasının şimdilik son 4 hanesi
-
@balans-etkisi hocam değişiklikler gelmezse bu adamlar ne sorucak ? Bütçesinden tut idari yapıya herşey değişti
-
Arkadaşlar 3 yaşındaki kardeşimin meslek kısmını boş bırakamıyorum ne yazıyım
-
@hickskaldor annelerimize ev hanimi diyorsak onada ev bebegi şaka şaka çocuk yazin en iyisi
-
@thorstein-veblen kısa zamanda olan değişiklikler bence çıkmıyacak yinede sen bilirsin bakıp bakmamakta özgürsün tabi
-
@balans-etkisi kesinlikle konu çalışılması daha mantıklı
-
kahramanmaraş veya diyarbakır yazan var mı?
-
@hickskaldor Şimdiden evde kpss çalışıyor yaz
-
@balans-etkisi Orası kesin ama en azından bir kere okumaktan zarar gelmez.
-
Herkes pusuya yatmış durumda hic ses seda yok,hatta ben ve 50 tane +90 alan arkadasim şurayi yazacak diyenler bile
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar 3 yaşındaki kardeşimin meslek kısmını boş bırakamıyorum ne yazıyım
Gizli işsiz yazın ama mantıklılı olan çalışmıyor yazmak -
@balans-etkisi biliyorum bende girdim son sınava ama yine çözmek gerekli diye düşünüyorum
-
@hakimim_25 bence önce 4t sonrada çıkmışlar çözlümeli
-
@asdfghjkl o 50 ler simdi kütüphanede inekliyor:))
-
Herkese selam
Konuyla çok alakasiz arkadaşlar ama yardiminiza ihtiyacim var .. Kanada için vize başvurusu yapicam ama basvuru sirasinda neden ingilizce ogrenemem gerektigini aciklamam gerek..is hayatinda da yokum 2 senedir kpss ye calistigim icin kpss ile aciklamayi dusunuyorum..
Hani alan puanim var ama ing olmadigi icin atanamiyorum ogrenip gelip atanicam gibi bi aciklama yapicam biliyorum olay bu degil gercekte ama cok hakim olmadiklari icin bana sadece resmi bi alim lazim daha once yapilmis
2016 da p35 77 puanim vardi
2017 de p48 76 puan P 3 puanim yok
Yani p3 haric diger puanlarda 70 -75 ustu isteyip arti yds sarti olan daha once acilmis bir alım var mi ? Bolumum siyaset bilimi ve kamu yonetimi bu arada -
@emirzrk pilotluk icin diyin hocam ille de mazeret lazimsa:)
-
@olursaolur herseyi didik didik inceliyorlar okuldan mezun olali 4 sene oldu bu surecte neden pilotlukla ilgilenmedin diyip red verebilirler .. tek tutanagim kpss hicbir isime yaramadi aldigim puanlar vize icin umarim yarar