2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaş orada rüyadan bahsetmiyor, akıbetinin ne olduğunu bilmediği ve bilmesi için bir alternatifinin de olmadığı, hayatına yön verebilecek bir seçim aşamasında, silsile halinde büyüklerden gelme bir yöntemi uyguluyor diye bakalım olaya Mr. @jkeynes
Kararını vermiş ve bu kararın belirginleşmesi için ilham bekliyor velhasılı Aaa, dur bakalım acaba nereyi yazayım diye istihare yaptığını sanmıyorum. -
@hazalhazal yaz hocam sonucta mulakatta söyliyeceksin hem bence + sı olur eksisi olmaz
-
@tahkikat geleceği görebiliyor yani peki o zaman sormazlar mı where is the kader ?
o büyüklere bi şey deyin ya valla desteklerim kpss alan soruları için bi istihareye yatıversin uyanınca yaz bir tüketici rantı iki bertrand piyasa modeli o amcanın-teyzenin ağzından bu iki kelime çıksın muriti olurum şerefsizimbence istihareye yatsın en fazla keynesin kayınçosunu görür mü onla da gıybet yaparlar
-
@jkeynes hocam benden baska kisilerde istihareye yatti onlardanda olumsuz goren oldu kimse olumlu gormeyince bende mecbur degistirdim kararimi
-
@hazalhazal vergi müfettişliginden elenince mi uzmanliga cagirdilar yoksa baska bir sekilde mi basladiniz ?
-
@jkeynes istihare dinen olan birsey uydurma degil
-
@jkeynes ben de en fazla keynesin kayınçosunu göreceğine katılıyorum agahahshs teyzelerimiz harika ya benim de anneannem yüzüstü yatma allaha arkanı dönme günah demişti o gün bugündür aklımdan çıkmıyor cağnım anneannem onu hatırlattın bana
bu arada edirnelilere de kucak dolusu kokulu öpücükler
forum inciye döndü iyice ama iyi oldu biraz gülmek çoğoş -
@jkeynes yorumunuz bana büyük bir ders oldu, teşekkür ederim.
-
@ahmtdmn kardeşim biraz takıldım sadece umarım her şey gönlünce olur nereyi düşünüyorsun şimdi sıralamanı da söyler misin ?
-
dostlar benim okudugum lise anadolu lisesi olmus ama benim diplomada anadolu lisesi yazmıyor şimdi ben ne yazacagım?
-
@thorstein-veblen hocam kısa olarak şöyle anlatayım tasarı diye bişe yok artik çıkar onu aklından konumuza gelelim orta vadeli program ve orta vadeli mali planı cumhurbaskanligi tarafından hazirlanip cb onaylıyor süreler ayni TBMM plan bütçe komisyonu genel kurul uygunluk denetimi onlar eskisi gibi
-
ösym sitesinde anadolu lisesi diye geciyor ama benim diploma da anadolu lisesi yazmaz
-
@bindokuzyüz3 ek olarak bütçe çağrısı bütçe hazırlama rehberi yatırım genelgesi yatırım hazirlama rehberide Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanıyor
-
@kurumsinavi diplomanda ne yazıyorsa o hocam
-
@kurumsinavi sizde yine iyi benim lise imam-hatip ortaokulu oldu ben napayım
-
yüklenen resmi değiştirebiliyormuyuz
-
@kurumsinavi bilmiyorum daha başvuru yapmadim
-
@2iki kerdes sen gulecegine once istiharenin ne oldugunu arastir sandigin gibi birsey degil gece ruyamda hangi ili yazacagin sana vahiyle gelmiyor
Koca kari ilaclari ile karistirma bunu istihare namazida var -
başvuran sayısı en son kaç oldu?
-
@bindokuzyüz3 eyvallah bende öyle okudum aa sitesinde ama kesin hesap planı ve ösenwk aktarma ile ilgili değişiklikleri bulamadım sizin bilginiz var mı hocam ?