2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@paretowilfredo listeler me zaman açıklanır bilginiz var mı?
-
@marjinalfaydali dedgniz gibi bu zamana kadarki en garip Guy..sonucları merakla bekliyorum
-
Tahminime göre;
Çok alımlı yerler içinde 79 görecek bir yer yok. Az alımlı olanlar içinde birkaç yer 80'i bulabilir. İstanbul ve Bursa 77, Ankara ve İzmir 78 civarında kapatır. İllerin çoğu 74-77 arası kapatacak. Ayrıca 72 gören yerler olacak. Tabi tüm bu hesaplar, kurum sınavını kaybetmemek için çalışmaktan fazla yarar sağlamayacak. Kurumu geçsen, mülakatın garantisi yok. Ankara gidiş geliş maliyeti yüksek, hesaplanamayan maliyetler de var (üzülmek, yorulmak, umudunu kaybetmek gibi) tüm bunlara rağmen gelir mi diye kendinizi harap etmeyin. Gelirse çok sevinmeyin, gelmezse çok üzülmeyin. Ne diyor üstat, dolarsa dolar dolmazsa dolmaz. -
-
ADANA tahminleriniz nedir başvuru süresincede adı geçmedi hala ortada yok başvuru yaptım diyen 3-5 kişi var sadece
-
79.82 Muğla'yı yazdım. 100 kişiyi yazılaya çağıracak faceden buradan çevreden derken bi 10 kişinin şimdiden benden yüksek puanla Muğla yazmış olduğunu öğrendim. İçim acayip sıkılıyor keşke memleket diye yazmayıp acaba biraz daha köhne yerleri yazsamıydım diye:((
-
2017 kpss gecerlilik suresi ne zaman bitiyor ?
-
@sinek 2 yil gecerlilik geldj tekrar hocam kurum sinavlarinda kullanilirsiniz seneyede
-
@guyhanım bende şöyle bir fikir yürüttüm. Antalya nüfusu 2 milyon üzeri ısparta ve Burdur Muğla’ya yakın olan iller alım yapmayan . Ben bunların daha çok muglaya basvuracagını düşündüm . Bu sebeple 78.8 puanla aydın yazdım . Ama sizin puanınızla benim puanım arasında 1000 kişi var . Büyük ihtimal size o puanla gelecektir merak etmeyin
-
Konyayla ilgili ne düşünüyorsunuz?
-
arkadaşlar bana kaynak önerir misiniz son değişikliklerden dolayı adem kılıç, imece çözmek mantıklı mı olur ? veya güncellendiler mi bunlar ?
-
@2iki 4t guy denemesi cozuyorum ben hocam degisiklikler icinde video takip ediyorum benim hocam filan paylasiyor,ya da twitterda kutluay hoca,soyle sorular sorulsa keske hep il mevzusunu assak tek dert o degil ki
-
@bybredd inşallah ikimizede gelir hocam:(
-
@2iki Kaymakamlık başlığında Aslan Reyiz arkadaşımız Kaymakamlıkla ilişik kanunları 950 sayfa PDF şeklinde düzenlemişti. Onu alıp, içinden ilgili yeri okumanızı tavsiye ederim. Çokluğu göz korkutmasın, goygoy dolu kaynaklardan daha pratik ilerliyor. Ayrıca diğer değişikliklerle ilgili youtube videolarına bakmanız faydanıza olabilir. Şuan kaynak piyasasında çok af edersiniz tam keriz tokatlamalık atmosfer var. Tabi daha makul fikirler varsa bunlara da uyabilirsiniz, nacizane.
-
@guyhanım inşallah
-
@duyguuu37 anladım hocam bir de 4t denemelerinden zorluğuyla bahsedenler var ben onu değilde içeriği değişikliklere ne derece ayak uydurmuş onu soracağım çünkü bugün 4t alacağım onun yanında adem kılıcı alsam mı acaba diyorum
-
@2iki baskisina bakin hocam kutluay hoca guncelledi cogu kitabini,gecen yil yururluge giren yargi bolumu guncel ama kitap faydali cozumleri iyi bence,cikmis sorular artik bakilmali mi inanin bilmiyorum
-
arkadaşlar anayasa ve idarede son değişikleri kapsayacak bir notu olan var mi
-
@duyguuu37 kaç yapıyorsunuz denemerlerde yaklasık
-
@fernando-reges hiç bir fikrim yok biran once açıklansa keske..tek yil ve atanıp gitmis bir çok insan var.sonuçları çok merak ediyorum