2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@sad38guy Sıkıntı çıkmaz bende öyle yaptım.
-
@sad38guy bende öyle yaptım hocam
-
@srcn hocam 1.tercihin merkez mi ayvalık mı?
-
@kpss01 var hocam yanlış anladiniz iller çok güzel bu yil herkes zorlanıyor karar vermekte onu kastettim ben
-
@olursaolur iller de guzel ve birde illerin kontejani dusuk hocam
-
An itibariyle istanbula başvurumu yaptım yazdır tıkladığımda hata oluştu diyor acaba neden olmuş olabilir
-
@obra memleketim merkez olduğu için merkez seçtim
-
Maliyede bütçe kısmında değişiklik varmı arkadaşlar malum 2017 değişikliği ile bütçenin meclisten çıkması süreleri falan değiştimi oralar?bakanlar kurulu falan vardı yanlışlara çalışıp hazırlanmak kafayı çorba eder ://
-
@balans-etkisi Onları sormazlar sorarlarsa ne görürsen Cumhurbaşkanını yapıştır bence.
-
@maxmin dostum 3 ü Ankara diğerleri aydın 1,konya 1,balikesir 1 basvurmuslar diğer ikisi Ankara,İzmir yada memleketlerini yazacaklarmış..
-
Ben de 84le İstanbul yazdım. Bu başlıkta izmir bursa arasında gidip gelen yorumlarim vardı. Ama şartlarim değiştiği için bir anda hiç seçenekte olmayan şehri yazdım. Bu yüzden son ana kadar değişiklik hep yapılıyormus. Bizzat yaşadım. İnşallah nasip olur
-
Benim basvurumu yapip gonderdim.fakat sehir degistirmek istesem guncelleybilir miyim
-
@kamuguy Oluyor diye biliyorum
-
@kamuguy geri alırsan başvuruyu yeniden şehri değiştirebilirsin
-
@seyhan tesekurler hocam
-
Ben Trabzonun,Urfa,Diyarbakır illerinin beklenenden yüksek kapatacagini düşünüyorum.O illere bence gizli bir talep var.
-
@ertuğrulbey iktisatta "gizli talebin" yeri var mi
-
Arkadaşlar şimdi formu doldurdum gönder dedim ancak başvuru numaramı göremedim nerede yazıyor acaba?
-
Arkadaşlar 2016 2017 guy sorularını nerden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
-
@ertuğrulbey trabzonun konuşulduğunu hiç duymadım