2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@jkeynes tesekkur ederim o bi kac il dediginiz hangileri acaba
-
@zenginmemur geçen seneki heyecan şahsen bende Yok hocam. Çalışıyorum ama sıkıla sıkıla
-
@duymhuyguy işte yazacağımız kişinin kurumdan olması mo gerekir bir üni. Hocası yada ne bileyim bir milletvekili falan olsa avantaj mı dezavantaj mı olur
-
@guyhanım bende öyle 2 gün çalışıyorum güzelce iki gün kitap açamıyorum
-
Forum resmen İstanbul'u 80 üstü kapatacak algısı yaratıyor. Yapmayın arkadaşlar en düşük kapatacak il olmasa bile 1500 kişinin başvurusu kabul olacak bir il bunu göz ardı etmeyin. Geçen senede 4000 kusur kişi sınavına girdi tamam kıyaslanamaz bu seneyle fakat en düşük kapatan il oldu belirtirim. Bunları söylemekte ki amacım insanların korkup yazmayıp sonradan canı yanmaması. Sınava çağırdığı kişi bazında diğer illerle kıyaslayın. Bu kadar konuşulması bu sebeple gayet normal geliyor bana.
-
@guyhanım gecen sene tekrarlarimin haddi hesabi yoktu. 3 soruyla elenip puanim dusunce her seu yerle yeksan oldu. Suan ne heves ne heyeacm ne de umut
-
arkadaşlar sanırım son tercih günü 26 temmuzdu? tercihler bittikten kaç gün sonra belli oluyor il taban puanları acaba?
-
İstanbul düşük kapatacak. Çok spekülasyon yapıyorlar..
-
@marjinalfaydali hocam 10 gün kala belli olur
-
Arkadaslar yeni duzenleme de tirk de rehin tescil suresi 10 gundu simdi en kisa surede yapilacaktir yaziyor,bunu 15 gun olarak yorumlayanlar da var en kisa surenin 15gun oldugunu dusunerek siz okudunuz mu o kismi
-
@krdnl38 mülki amir olacak adamsın sende
-
Başvuru tamamlandım.4852kişi olmuş
-
@asdfghjkl 2 günde 1000 e yakın başvuru oldu . Son gün rahat 13 15 bini görecek gibi
-
geçen yıl ist başvuran 1500.ADAYIN SIRALAMASI KAÇTI
-
@wazo Bunun cevabı yok hocam kimin kaç puanla İstanbul’a başvurduğunu kimse bilmiyor sadece son kişinin puanı belli
-
Rüyamda Gümüşhane 73 le kapatıyordu. Ama illerde gümüshane yok millet rüyasinda il görür, feyz alır bize bak.
-
@alperztrk90 85 ti derken başvuran sayısımı bu
-
Arkadaşlar geçen yıl toplam kaç kişi başvurdugunu bilen var mı?
-
Bursa ne olur ??
-
@2iki 79 80 arası bence