2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
80.3 Puanla İstanbul yazdım. Hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@luthor Eş durumuyla alakalı hocam biraz bugün ki öğretmen atama sonuçlarını bekliyordum.
-
bombayı attım
-
@ragnarnurkse Yok be kardeşim Edirne hesaplarıma hiç uygun değil.
-
@duryy senin için hayırlısı olsun kardeşim
-
@ragnarnurkse Amin kardeşim cümlemiz için inşallah
-
@istatistikçik aydın Tehlikeli
-
Arkadaşlar özellikle istanbul yazanlar lutfen puanınızı yazmayın. Bakiniz bu da bir duyarliliktir. Geçen sene puanım İstanbul a ucu ucuna yetiyor olmasina ragmen son gunlerdeki bu cıkışları gorup tecrubesizligimden ötürü 76.5 puana gelebilecek tek ili yazmaktan vazgectim ve koca bir seneme (belki daha fazlasina mal oldu) lutfen buna dikkat edelim ilk kez bu heyecani yasayanlar var. Puanı kritik olan arkadaşlarım son günlerde buralardaki puanlara, aaa şu il de ne sessiz surpriz burda cikislarina itimat etmeyiniz. Gonlunuzden gecen gelmese dahi sizi huzursuz etmeyecektir.
-
@duymhuyguy kardeş bu bomba can yakar
-
@duryy Hayırlısı olsun hocam
-
@duymhuyguy Usta bu ok, zehirli ok ya
-
@duymhuyguy nu anket ne kadar güvenilir ankete bakıp tercih değiştirilmeli mi sizce
-
@didi61 Ben de geldiğini ispatladım zaten insanların içinde haklı olarak şüphe oluyor 80 da olsa 85 de olsa.
-
@duymhuyguy bu anketin tam tersini düşünün o kadar saçma bi dağılım varki edirne %7miş bu hesapla edirne 85+ kapatır hayırlı olsun kesinlikle dikkate almayın hatta böyle şeyleri paylaşmayın bile manipülasyonun kralı bu.
-
Birileri Edirneyle uğraşmış sanki bu ankette. Ulan Edirne
-
@altaybozkırlı ben olsam asla değiştirmem.
-
@altaybozkırlı Ben bayadır anket göremedim link atarmısın
-
Anket filan palavra ya hiç bulaşmayın. 2015 Kasımda İstanbul anket yüzünden çok can yaktı.
-
@duryy hocam merak ettim de meb atama ist. Olmadı diye biliyurum siz 5 yıl o 6 yıl atandığı yerde kalmak zorunda es durumunu nasıl yapicaksiniz.
-
Edirne ve aydın da çift maaş veriyorlar + kira yardımı