2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duymhuyguy baya keyif aliyosun galiba bu işten
-
@duymhuyguy anketlere itibar edilmek zorunda değil paylaşımınıza saygı duymakla beraber insanları yanlış yönlendirmenin özellikle böyle spekülasyon içerikli anketleri yayınlamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Şahsen 2 senw önce bende etkileniyordum bu tarz anketlerden. Sahte olduğunu anladığımda iş işten geçmişti. Kimseyi yanlış yönlendirmemek adına özellikle facebook üzerinde ki kpss grupları anketten uzak durdu yani diyeceğim odur ki siz bu anketi paylaştığınızda 520 civarı bu ankette oy kullanılmış gözüküyordu. Bu 520 kişi hiçbir grupta vs paylaşılmamış anketi nerden bulmuşta oy vermiş olabilir. (!) Belli ki iller daha önceden ayarlanmış bot hesaplarla rastgele manipülasyon amaçlı kullanılmış. Gelelim size anketi siz oluşturdunuz vs diye sizi suçlamıyorum çünkü sizi tanımıyorum ve bilmiyorum ancak anketi paylaşmanızın doğru olmadığını düşünüyorum. Bu anketi paylaşarak o çakalların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Tabi tercih sizin.
-
@altaybozkırlı ne gibi bir keyif verebilir. Ben senin kararina etki mi ediyorum. Spoiler gibidir anketler bakmayacaksin o zaman. Hepimiz ayni gemideyiz. Ne anketler belirler gelecegini ne de tahminler. Filmin sonunu sen secemezsin. Gonlunden gecenin olmasini istersin sadece.
-
@friedman17 bu anket burada paylasildi 5 temmuz isterseniz bakin
-
Anketten sonra biraz bekledim acaba ne olacak diye, isler yine sarpa sardı. Anketi kaldırıyorum var mi itirazı olan kalsın isteyen
-
Kaldirin ben silemiyorum sanirim
-
@duymhuyguy üslubuna üzüldüm
-
@genclerbirlikli anket nerede hocam tam olarak?
-
Başvurumu güncellemek için girdim mevcut başvuru sayısı 9000 civarında şuan
İstanbul için başvurdum başvuru sayısı 12 13 bin bulur heralde -
@osman-paşa anket uçtu hocam
-
@altaybozkırlı daha cok dikkat ederim
-
Geçen yıl kaç kişi başvurmuştu hatırlayan var mı
-
@fernando-reges yanlış hatırlamıyorsam 33000 di kardeşim.
-
İyiki bi zonguldak yazayım dedim herkes benim kafadaymış :|||||||
-
@tuketiciranti istanbul yaşanacak gibi değil şamda bile daha az suriyeli vardır o derece tekrar bi gözden geçir sen
-
@seyhan bunun en az 1000 i yenileme amaclidir
-
@davidhume77 gerçekten açık şekilde insanları manipüle ediyorsunuz size ne hocam pardon da o arkadaşın da sizin dediğinizi düşünecek aklı vardır çok şükür. Hak yiyen bok yesin. İçinde en ufak art niyet olana nasip olmasın inşallah.
-
Vay arkadaş bee bizi ne hale getirdiler. İnsanlar sınava girmeye hak kazanmaya memur aday adayı olmaya sevinir oldu sınava bir gireyim de gerisi ya herru ya merru der oldu insanlar vah ki ne vah !!! sınava girmeden bu kavga bu telaş bu spekülatif aralar varsa sınavda neler olacak kim bilir
-
@friedman17 Teşekkür ederim şok oldum peki bu İİBF'nin geri kalanı nereye gitti.d Bu başvuru sayıları herşeyi açıklıyor kimse karaları bağlamasın diğer sınavların sonuçları ortada
-
@fernando-reges hocam tek yilin kpssden dolayi basvuru yapabilcek insan sayisi max 17bin filan galiba.
Yani tek yil etkili bu sayida, 12-13 de kapar galiba. Bu da normal bi rakam calisanlari atananlari vs dusununce