2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Diğer sayfa 600 küsur olduğu için yeni bir başlangıç yapalım istedim. Hayırlı olsun. Gelir uzman yardımcılığı ilanı hayırlı olsun.
-
Amaan, idealist olmak bir halta yaramıyor. Anne ben guy oluyorum, Fethiye’de yaşamak için emekliliği beklemeyeceğim, bıktım Ankara’dan! (Mülakattan elendi.)
-
@genclerbirlikli Hocam keşke illerin kontejanlarını yazsaydın yeterliydi
-
@senyoraj02 adet yerini bulsun, hepsini yapıştırdım hocam
-
6000 sıralamaya urfa gelir mi acaba
-
@genclerbirlikli Hocam giriş baya uzun olmuş ama mobilden girince git git bitmiyor Site yöneticileri bil el atmalı.
-
@senyoraj02 alttaki oklar hemen geçiriyor hocam onları bi dene sıkıntı olursa bakarız çaresine
-
Arkadaşlar il tercihi konusunda bilgilendiri misiniz ?
-
@kpss01 Hocam hiç kimse bilemez başkalarının sözüne bakıp yalnış yönlendirmeye kapılmayın.
-
@senyoraj02 geçen sene bu azizliğe uğradım hocam çok haklısın
-
@genclerbirlikli hocam il tercihi konusunda biraz bilgilendirebilir misin?
-
@non-grata nasıl yani hocam, tek tercih yapılacak onu mu diyosun
-
@non-grata Hocam tek il seçiyorsunuz. Eğer seçtiğiniz il ilçelere ayrılmışsa alt kısımda ilçe sıralaması yapıyosunuz. Sınavların ortalamasına göre yerleştiriyosunuz bildiğim kadar.
-
@senyoraj02 sınav ortalaması diye bi şey yok hocam kpss puanına göre kontenjanın 5 katı aday sınava girmeye hak kazanıyor
-
@kpss01 İçinizden geleni yazın hocam gümrükte milleti yalnış yönlendirdiler 83 84 le kapatan muayene 80 küsürlere düştü bundan pay çıkarın işte.
-
Bodrum'da guy olmak nasıl bir duygu acaba herkesin aklından bir kere geçmiştir
-
@genclerbirlikli Hocam arkadaş il seçimini soruyor
-
@fernando-reges iller muazzam resmen her ile ayri hayal kurulabilir:)
-
Tecrübeli arkadaşlar 80.78 puana izmir seçeceğim gelir mi sizce?
-
@genclerbirlikli hocam diyelim ki a şehrini seçtim kpss puanina gore sinava girmeye hak kazandim mülakata kalmak icin basari durumu nasil olmali?