2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@paretowilfredo çok teşekkürler hocam
-
@toranj rica ederim hocam. Yalnız bahçeli metro tarafından yuruyun yuruyecekseniz. Erken giderseniz Starbucks'da bir tane de kahve içersiniz
-
@onuktekin Uyku varsa, çarpıntı sorunu da yoksa double-espresso ayıltır iyi olur
-
@paretowilfredo Günün kahvesi sütsüz + espresso shot hocam içine de 3 parça buz. Yaninda da sigara
-
@onuktekin Her sabaha başlangıcım dostum benim de, espresso roast french çekim filtre + taze sarılmış tütün ile balkonda ayılma sancıları
-
Arkadaşlar istdan bindik 12 de. Hala yoldayiz inmemiz gerekirken. Sinava gec kaldik. Kimi arayalim napalim bir yol gösterin lutfen
-
@paretowilfredo bu sabah keyfi başka tabi kucakta da bir tane kedi tam god father :))
-
İstanbul’dan olan 5 saatlik yolu trafik olduğu için 11 saatte geliyoruz ve sınava giremedik ! Hakkımız olan sınava !
-
@piqou bu şekilde çok mağduriyet var sanırsam çok geçmiş olsun
-
@gresham-t Ne olacak şimdi gitti sınav
-
Geçmiş olsun arkadaşlar üzüldüm sizin adınıza gerçekten, keşke öngörüp ona göre önlem alınsaydı ya da sizden erken çıksaydınız. Sınav bugün yapılmasa ne olurdu bugün trafik olacağı belliydi.
Sınava gelecek olursak bence rahat bir sınavdı az önce çıktım. Kpss temeli sağlam olan zorlanmamistir
-
Herkese gecmis olsun. Cikmis sorulardan 1 2 tane anca vardi. Ama konular hep ayni geliyor. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
-
Bütce devresel bileşkesi
Sermaye yedekleri -
Evet dostlar geçmiş olsun hepinize. Nasıldı sınav yorumları ve soruları alalım?
-
@paretowilfredo kolay gibiydi beni biraz maliye sorulari dusundurdu.
-
@busus Geçmiş sınavlardan soru oranı/yeni soru oranı nasıldı göz kararı peki dostum?
-
@paretowilfredo valla yanlis olmasin ama bi tane gecen seneden soru gordum bi kac tanede daha onceki senelerden vardi ama 10u gecmez gibi. Ama sorularin geldigi yerler hep ayni. Ya sorusu degisik ya cevabi.
-
30-35 tane çıkmış soru vardı 10 soru belirleyicidi zordu yani genel itibariyle kolaydı 3. Guy sınavım bu 2015 guy ayarındaydı
-
@busus Anladım dostum. Geçmiş olsun bakalım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Vergi sorusunda cevap Cb kararı mı , cb kararnamesi mi , kanun mu ?