2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duymhuyguy hazır tercihler bitmişken bunu yapalım gerçekten ve bakalım sonra ne kadar doğruyu yansıtacak
-
Anket nerde arkadaslar
-
Evet Zonguldak yazanlar çıksın ortaya....kimler yazdı
-
ya şu kademe vurmayın artık adamın profili açık facebookta insanlara yardımcı olmak için deneme pdfleri bi atan bi hoca, çıkar çıkmaz bilmem.
anket şu.
1- Samsun 78.21
2-Ankara 78.16
3- Edirne 77.9
4- Balıkesir 77.54
5-Aydın 77.38
6-Tarbzon 76.54
7-Muğla 76.45
8-İzmir 76.42
9–Eskişehir 76.40
10-Kayseri 75.73
11-Mersin 74.56
12-Urfa 74.5
13-Konya 74.41
14-Denizli 73.5
15-Adana 73.4
16-Malatya 73.28
17-Sakarya 73.25
18-İstanbul 73.21
19-Diyarbakır 72.80
20-Zonguldak 72.54
21-Bursa 72.38
22-Maraş 72.30
23-Manisa 72.21 -
@tony-montana hocam kusurlerle farklı puanlarımız.Ben de çok düşündüm yazmayı ama cesaret edemedim.İnşallah size gelir.
-
72.8 ile Muğla yazan kocaman bir yürek var burada
-
@david20 nasip hocam sıkmayın canınızı olur inşllh
-
-
@tahkikat ben de edirne yazdım hayırlısı bakalım. inşallah istanbul'dan kaçanlar gelip edirne yazmaz
-
@fridakahlo Yapılabilecek en iyi mantık yürütmesiydi. Gerisi artık karambol.
-
Değerli arkadaşlar bu süreçte buraya tahmin içeren bişey yazmadım. Tarafsiz olarak analiz yapan arkadaşlara teşekkür ederim . Özellikle @JKeynes hocam istatistik bilgisini konuşturdu. Bu forumda başka başlıklarda var ama şu seviyesizlik orda yok . 2015te guy sınavı tercihinde hiç böyle birsey yoktu benim hatırladığım kadarıyla . Sanırım yaş faktörü burada etkisini gösteriyor yetişen genç nesil çoğaldıkça bu platformlarda lackalasiyor .. kpss ye ilk girdiğim zamanlarda 80 üstü puan alan adam birakin surayi burayı yazdimi puanı sorulunca mahcup olur söyleyemezdi. Kimsenin rızkı bir başkasına nasip olmaz . Bizi bu durumda birbirimize düşüren sisteme de yazıklar olsun. Bir tane yetkili de çıkıp bu sistemi düzenleyelim demiyor, anca Ankara'da ego tatmin ediyorlar . Herkesin tercihinin hayırlı olmasini diliyorum .
-
@lucasinemmisi, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@david20
hocam aleni sahtekarlik yapiyorsun!! Son 3 gundur su basliga en fazla entry girenlerden birisin ve entrylerinin cogunlugu soru sorar gibi ama kiskirtici!! Bir de whatsapptan yazarcasina her cumlesi icin bir entry giriyor Allahim ya...
Ustelik Adana GUY sayfasina da 5493 tane entry yazmissin. Sus da artik isimize bakalim yav!! Bir de magdura oynamalar... git uyu, bobinajci ol ne yaparsan yap yeter yazma!
Şuanda bütün iletilerimi inceledim adana guy sayfasında 1 tane paylaşım yapmışım belki göremediğim vardır iki olsun ama yalan söylemeyin. Bir çok paylaşımımdada insanlara yardımcı olmak için yazdım. Yazdıklarımdan hangisi size battı merak ediyorum. -
@sr Hakkımızda hayırlısı olsun hocam
-
@lucasinemmisi Şuanda bütün iletilerimi inceledim adana guy sayfasında 1 tane paylaşım yapmışım belki göremediğim vardır iki olsun ama yalan söylemeyin. Bir çok paylaşımımdada insanlara yardımcı olmak için yazdım. Yazdıklarımdan hangisi size battı merak ediyorum. Hakkımı helal etmiyorum yalan beyanınızdan dolayını bilin isterim.
-
@2iki Bunlar ortalamalar hocam kapatan puanları değil
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Bence o anketi burda paylasmayalim. Yeni bir anket yapalim. Sandik basi anket gibi. Google uzerinden duzenleyelim kim nereyi kac puanla yazmis gorelim. Tercihyap olarak nereleri kac puanla secmisiz goruruz. Anket hazirlansin diyenler
Tercihini Yap ailesi hangi yonde il tercihi yapmis gorelim. Yardirin arkadaslar. Manipüle olacaklar ciksin kasıyor
-
@duymhuyguy başlangıca keşke "Müslüman yalan söylemez" yazsaydın be
-
@onuktekin inşallah kardeşim. Sen nereyi yazdın?
-
@2iki ya puanların bu kadar dusmesi hayal gibi
-
@2iki bunlar ne ortalaması ya anlamadım bu kadar düşer mi ki puanlar