2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@elisa Bizim 10 kat istememizin sebebi siz sınava girmeyin diye değil mülakata az puanlı ama yüksek yerlerde alçak tanıdıkları olanlar girmesin diye.
-
@shanks ben varım hocam 86.3 ile en güçlü seçenek Denizli ama kesin demiyeyim kararsiz kaldigim iller yok deil
-
@heredotolga Daha güzel iller var ya ne yapacan Denizlide
-
izmir en yüksek kaç binle kapatır ki
-
@erciyess dguy alımı merkezi atama, tek şehir sistemi güzel kardeşim il seçmiyorsun ayrıca o merkez uzmanlığı bu taşra uzmanlığı bunu da belirteyim ki özellikle İstanbul örneğinde dguyla kıyaslamak için verdim. Bak ben sana sayısal veriler sundum dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum sen o verilere bakıp hayır haksızlık olmaz diyorsan amenna, ayrıca hiç olmayacak öneriler teklifler geliyor şaşırıp kalıyorum o zaman ilk bin sınavsız alınsın diyen oluyor ben giremedim benimle 6000 8000 10000 arasında ne fark var diyen oluyor vb... Sistemi eleştirene hep destek tam destek ama sırf sınava girmek için bencilce yaklaşıma ben derim ki elin oğlu 3000. Olurken sen niye 15000. oldun. Sıralamaya koymasınlar o zaman bizi kaymakamlık sınavı gibi olsun herkes kozunu puansız sınırsız istediği kadar paylaşsın fakat yok olmuyor işte herkes kendine dokunduğu kadar gelsin istiyor sistemi PTT alımı gibi 110000 kişi başvurur gene o zaman. Herneyse dönüp dolaşıp zararımız kendimize kalbimizi kırıp fikir savaşı yapacağımıza aslanın midesinde ki olan ekmeği alabilmek çalışalım sen şu önceki yazdığım iletiyi bir daha analiz et güzel kardeşim Allah gönlüne göre versin
-
@heredotolga bakalım hocam vakit çok daha heryonuyle istişare edip karar vermek lazım hepimiz için hayırlısı olsun .
-
@shanks bakalım hocam vakit çok daha heryonuyle istişare edip karar vermek lazım hepimiz için hayırlısı olsun .
-
@heredotolga Amin.İnce eleyip sık dokumak lazım.
-
@ucanbalon 81.01 hocam 3942 siralamam bende cok istiyorum. Bide merkez bence %90 gelir bize ama insan tek kursununu riske atmak istemiyor. Ben orduluyum burda 80 ve uzeri alan pek yok ama samsun buyuk sehir risk var
-
@shanks beş katı girenlerin yüksek yerlerde tanıdıkları yok mu? Ortada tek il adalwtsizligi var üstüne üstlük bin kişilik alım oldu. On katı bu sınava girmeyi hak ediyor. Çünkü dguy vmy ve Guy sınavına aynı kişiler girecek o yüzden on katı haksızlık değil. Asıl haksızlık daha düne kadar beraber mücadele verdiğimiz arkadaşların bugün istedikleri ni alıp geride kalanlara zaten haketmiyor demeleridir.
-
@fenerlii işte hocam karadeniz tarafında bi samsun var bi trabzon bende çorumluyum mesela bizim gibi yakın şehirlerde samsunu tercih edebilir o yüzden korkuyorum bu puanla açıkta kalırsamda bi sene kendime gelemem
-
Vergi müfettişligi başlığına bakıyorum. Kimse 500 çok az 10 katı girsin demiyor millet harıl harıl çalışıyor banada gelip gelmeyeceği kritik gelmemesi daha yüksek gelmesinden aklımın ucundan dahi geçmedi. Tek tercihini yapta da değil facede twitterda da vergi müfettişligi için kimse yahu 5 katı ne 10 olsun şansımız var buna hakkımız var demedi ki var da yani üstelik 8 puan türü var ve yığılma olan kesim 80 85 arası zaten orda sıralama değil puan önemli çok daha adaletsiz ona da bakacak olursak. Ama ben sınavın neden 10 katı olmadığını değil neden 85 alamadım ki dediğim için kpss ye gircem ve kpssye hazırlanıyorum. Herkes kendine göre adalet ararsa ortaya anarşi çıkar sistem çok adaletsiz tamam, çözüm önerisi olan varsa sesimizi duyuralım tamam, ama Allah aşkına kendinize göre adalet çıkarımında bulunmayın.
-
@elisa hocam isterse dguy vmy guy aynı kişi kazansın, yedek diye bir şey var sırasi gelen yerini alacak... Şu an en büyük sorun il tercih sorunudur. Daha sonra sürecin yavaş olması vs vs kesinlikle 10 kat adaletsizdir. Ama çok nitelikli sınav yapılacaksa dguy gibi o zaman yeterli kişileri ayırt edebilmek için 10 katı olabilirdi... Malesef bu süreçte o kadar adaletsizlikler var ki hangisi daha baskın kişiye göre değişiyor sanirim bunu anladim
-
Anarsinin çıkma sebebi zaten adaletsizliktir ayrıca ayrıca herkes kendine adalet aramiyor adalet hepimize lazım diyoruz. Sizin anlamadiginiz nokta benim bu sınava girip girmemem değil ortada bir haksızlık var sizler kafanızı kuma gömdunuz. Tek il seçme ve sayı azlığı haksizligi var. puanın yüksek alınması konusunda haklısınız ben zaten benden daha yüksek biri girmesinde ben gireyim demiyorum ki. Çok anlayissizsiniz:(
-
@elisa ben sizi üzmek için demiyorum alımın azlığı konusunda çok haklısınız, tek il seçiminde çok haklısınız. Her iletimde bunları dedim zaten ama sizin talebiniz bunlar değildi kendinizde biliyorsunuz.
-
@casanova benim talebim bunları sonucu olan haksizligin on katı ile giderilmesi beni hiç anlamamissiniz ayrıca ben zaten sınava girecek ilk beş kat nasıl haketmiyorsa bende hakettigimi düşünmüyorum. Adaletli olan zaten ilk binin alınması.
-
@elisa bunların sonucu oluşan adaletsizlik 10 katı ile mi giderimiş oluyor? Ben 10 katı olması durumunda ki oluşan adaletsizliği sayısal olarak yazdım bakın yukarıda bir inceleyin. Adaletsizlik adaletsizlikle kapatılmaz hakkınızda hayırlısı olsun kolay gelsin...
-
@casanova ortada yanlış giden bişeyler var en azından bunları dile getiriyorum. Adaletsizligin adaletsizlikle giderilmeyecegini gayet iyi biliyorum. Kimseyi daha fazla rahatsız etmemek adına susuyorum. Birazcık aklını kullananlar ne demek istediğimi eminim anlamistir. Size de kolay gelsin
-
10 katı mülakata değil sınava olacak arkadaşlar buda daha çok kişinin umutlanması ve yarışabilmesi manasına gelicek mülakata yine en iyi 2 kat kalıcak adaletsizlik mülakat safhasına zaten ondada 5 kat 10 kat farketmiyor. Bu insanlarda ne zamandır çalışıyor ayrıca yanlış il tercihinden elenme mevzuda böylece daha az olucak. Bunları yazıyorum diye kendime istiyorum algısı oluşmasın benim bir problemim yok zaten
-
Ya Allah aşkına şu tartışma bırakılsa da sayının 1000 olmasına itiraz edilse olmaz mı ziraat bankası tarihi mağduriyet yaratıyor diye haber yapmış ty mesela aynısı 1000 guy ilanı mağduriyet yaratacak diye de yapsa olmaz mı. Bu kadar öı memnun herkes 1 yıl sonra gelen 1000 kişilik ilandan