2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kaimoğlan 5 dk bile sürmüyor hocam
-
@guyhanım Teşekkür ederim
-
Mimarlık müdendislik fakültesine yakın konaklama yeri nereyi tercih ediyorsunuz?
-
Nasıl arkadaşlar kendinizi sinava hazır hissediyor musunuz.. ben 2 gundur ders çalışmıyorum bir boşluk oluştu
-
@morand emin değilim
-
Anayasadan ve idareden çıkacak soruları bilen varsa yazsın. Tahmin eden varsa o da kabul.
-
Son guy sınavında hukukta öncüllü bi soru vardı ama çıkmış soru notunda göremedim ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
-
Emanet var mı girişlerde
-
@nikmikyoq37 gazi eğitimde vardı
-
Verginin vadesi verginin tahakkuku olmaz mı verginin son ödeme günü mü
-
@balans-etkisi hocam gardan gazi iibf’ye yuruyerek ulasmak sizce tahminen kac dakika surer?
-
@furkanbey 15-20 dakika
-
@furkanbey arası bi duraklık mesafe ortalama 15 dkkaya varırsınız
-
cok sagolun @hickskaldor @balans-etkisi
-
Icra ıflasta tazminat 1 -10 yıl mi ?
-
Yarın sınava girecek olan tüm herkese başarılar dilerim. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır
-
Gecen hafta gazıde ziraat bankası sınavına girdim. Her yerde emanet oluyor. Kapı girişlerinde her fakültede vardı. Herkese başarılar dilerim.
-
@ucanbalon son sınavda sorulmuş bu soru bende tahakkuk diye düşündüm ama son ödeme günü diyor cevaplar cevapta hata olabilir mi acaba
-
@kpss01 evet cevapta son ödeme günü diyor ama banada pek mantıklı gelmedi
-
@ucanbalon kurumlar vergisi beyannamesini izleyen 4.ayin 25 ine kadar verdik.bu aşamada vergi ödenecek aşamaya geldi yani tahakkuk oldu ancak sana devlet o ayın son gününe kadar ödeme zamanı veriyor aynı zamanda . Yani vadesinin gelmesi ödenecek son gün oluyor hocam