2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Ya arkadaşlar önünüzden şu gitmemiştir bu gitmemiştir diyorsunuz da o zaman geçen Guy alımında 7000 kişilik esneme nasıl oldu? Üstelik 2 yılın puanı kullanırken, o sene çok az alım gerçekleşmişken...Milleti bariz yönlendiriyorsunuz.
-
@shady1 toplanan paralarla mevlid okutalim bence
-
gerci yok ya. paraya yazik. ben 2 3 kisi disinda referanssiz guy olan gormedim duymadim. ben bile 4. senemde ise girebildim. o yuzden hicbir sekilde hakkimi helal etmiyorum.
-
@eomer Bahsettiginiz esneme 5000. giremeyip 17 000. girince oldu hocam. Yonlendirme falan yok aksine dogruyu bulma cabası var. Ben siralama olarak rahatım lakin onunuzden 2000 kisi gitti hurraa her yeri yazın demek abes geldi. Halden anlamak gerekiyor her puan araliginin haklı kaygıları var.
-
@eomer katılıyorum. Benim fikrim su ki guy olan 2000 kişinin 1000 inin puanı olmadıgını bu yıl ve farklı yerlere de girdiğini saysak net 1000 kişi var orda giden vmy aldı 300 kişi hadi 150 de burdan gitti diyelim sgk denetmen aldı 300 civari hadı 100 diyelim ve sgk teftiş aldı kaymakamlık aldı hadi bunları da saymayalım 1250 _1500 kişi yok arkadaşlar en az çok da telaş yapmayalım hayırlısı ile tercih yapalım belli illere yığılma olursa diğerleri düşük kapatır gelecek puanlara da gelmeyebilir gönlünüzden geceni yazın inşallah. Bu yıl tek yıl puanları da gecerli ve gecen yıl ve bu yıl arasında sıralamalarda da ciddi fark var gecen yılla kıyaslanmaz.kendinizi dinleyn lütfen
-
@kaimoğlan ben lafımın arkasındayım.Esneme yine olacak sebebide 2017 puanıyla atanan çok kişi olması.
-
@eomer Esneme her alımda oluyor hocam. Farklı dileklerimiz yok emin olun. Iyi niyetin dozu arttığinda da yanlis yonlendirme olabiliyor isin bu tarafina da odaklanmak lazım. Allah hakedene nasip etsin.
-
@eomer ben ve 80 üstü puan almış 4999 arkadasım 23 ilin 23ünüde itinayla doldurduk bence hiç başvuru bile yapmayın zaman kaybı:)) hey Allahım yaa
-
@esrarengiz bende 79 bende istanbul korkuyorum
-
@i̇ibf bende bundan bahsediyorum önümüzden çekilen kişilerin bu şekilde hesaplanması gerektiğini düşünüyorum. Az değil tabi yinede önümüzden çekilen. Hakkımızda hayırlısı
-
@ucanbalon neden beni de almadiniz
-
@kaimoğlan Sistemin çarpıklığı hocam maalesef bu esnemeyi getiriyor.İyi çalışmalar...
-
Arkadaslar onumuzden bu kadar kisi gitti hesaplari yapip zaten muallak olan halimizi zora sokmayalim siralamamiza gore en uygun ili dusunelim..
-
Şuan toplanan para miktarı 78.88 TL
-
Arkadaşlar puanın 82.6 siralamam 2700 lerde diyarbakir 20 kişi alıyor ıstanbul ile diyarbakir arası da çok kaldım ailem diyarbakir yaz diyor aklımda istanbul da çok kararsızım
-
@fatoss21, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar puanın 82.6 siralamam 2700 lerde diyarbakir 20 kişi alıyor ıstanbul ile diyarbakir arası da çok kaldım ailem diyarbakir yaz diyor aklımda istanbul da çok kararsızım
Acaba diyarbakir kacla kapatır tahmini fikriniz var mi
-
@haniyaki, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
gerci yok ya. paraya yazik. ben 2 3 kisi disinda referanssiz guy olan gormedim duymadim. ben bile 4. senemde ise girebildim. o yuzden hicbir sekilde hakkimi helal etmiyorum.
Biz de 3 kez elendik. Sanirim o yuzden kimse takmadi. Biz de etmiyoruz hakkimizi helal.
Ben bi piyasa yoklamasi yapmak istemistim zaten -
@fatoss21 88 puanla kapar hocam.
-
@oligopol gene kimse inanmiyor galiba. Gazete ilani içinde çoğu kişi inanmamişti faydasi olmaz denmişti. Olsun küçük bir grupta olsa mücadele edelim sayıyı artırmaya çalişalim en azindan yaptik olmadi deriz..
-
@shady1 sadece guy mu her sey boyle