2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@uruk-hai olabilir neden olmasın kaymakamlık ve sayıştay için de düşünebilir.
-
@rootofallevil hocam bu pozitif ayrımcılık olur puana gore ayırmak..onun yerine soyle bisey olabilir ayni anda bir adayın gireceği sınav sayısına kısıt getirilebilir böylelikle yüksek puanlilar en azindan daha kariyerli meslekler arasında rasyonel bir sevinde bulunur bu sekilde en azından daha düşük puanlilar guy sinavi'na girme hakkı elde eder
-
Seçimde*
-
A grubu sınavları için revizyon şart reform şart! Köklü değişiklikler gerekiyor artık.
-
Listelerin ilk 10 sırasının hep aynı isimlerle dolmasından sıkılmadınız mı arkadaşımızın dediği gibi sınav giriş kısıtı getirilmeli bir kota konulmalı. Beyimiz/Hanımımız (!) tatmin olmuyor diye çorap değiştirir gibi kurum değiştiriyor mesela
-
@fiscaldrag Teşekkürler hocam.Notu inceledim yeter de artar arkadaşlar boşa kitap sipariş etmeyin paranıza yazık
-
kpss calısır gıbı calısmak guy ıcın yeter mı sızce? ne yapmalıyız tedirginim artık guy sınavıda önceki gibi kolay olmuyor çerez soru sayısı 20 yi geçmez
-
iktisat cozmedıgım deneme, soru bankası kalmadı. soru bankalarını 2 kere dondum ama hala tedirginim nedense kendime güvenemiyorum
-
cozdugum denemelerde hep 25- 35 arası net geliyor. guy için akıl verin arkadaşlar.
-
@morand 25-35 dediğin guy denemesi mi yoksa 40 soruluk iktisat denemesi mi
-
@guyan-gelmiş normal iktisat denemesi hocam kpss
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Şu düşünceyi yine savunacağım. Taban puan uygulamasının yanında tavan puan uygulamasının da gelmesi lazım. Guy il göç gibi taşra mesleklerinde 84.99 puandan yukarısının başvurmasının önüne geçilmesi lazım. Aynı şekilde 85.00 dan aşağısı da merkez uzmanlık ve müfettişlik için başvuramasın. Mülakatlar 2 katı çağrılacak şekilde uygulanmalı. Guyda tek il tercihi yerine mhuy sistemi benimsenmeli yahut adaylara 3 il tercihi hakkı verilmeli. Aday buna rağmen tercihleri için sınava giremezse kendi derdine yansın bana ne!
Bunu savunarak haklı olabileceğiniz tek bir şart var bakın haksızsınız demiyorum altını çizeyim tekrardan yanlış anlaşılmasın ; guyun maaşını yaparsın 2500 merkez uzmanınkini 6000 müfettişin de olsun 7500 özlük hakkı olarak da merkez kadrolara hakim savcı özlüğü getirirsiniz guyunkini de çakılı bırakırsınız 2400 de,o zaman dediğiniz çok ama çok güzel olur tamamiyle katılırım, en azından kendini geliştirmek isteyip daha yükseğini hakettiğini düşünen kesim bir yere yönelirken; bana buda yeter diyen kesim bir yere yönelir sıkıntı çıkmaz neyin ne olduğu ayan beyan belli olur.
Ama guy maaşı 4000 dguy vmy maaşı 5000 olursa kimse vmy olayım diye kendini parçalamaz bunu da bilin isterim. -
@casanova hic alakasi yok dostum.Suan emin ol dguy ve vmy sinavina katilacak en bir 500 kisi guydur.
-
@morand olmaz kardeşim 35 net ile çok zor 38 39 olmazsa guydan çakarsın demedi deme
-
@casanova en az 500 kisi dguy ve vmy sinavina kesin basvurur.Cunku sarylari cok iyi guy ve sgk denetmenliginden cok kacan var sebebide maas azlıgi
-
@casanova yeter mübarek tamam uzadı da uzadı
-
@zenginmemur tabikide ben işsiz olan birisi için diyorum guy olan kendini vmy olayım diye parçalama derken, guy olanlar için değil. Aylık maaşının harcırahlarla 1500 civarı arttığını, teştif yetkiniz olduğunu, saygı ve itibar olarak kıyasa kabil olmayan bir mesleğe geçmek için insan çalışır ; çünkü kaybedeceği bir şey yok
-
@guyan-gelmiş haklısınız çok özür dilerim gerçekten verdiğim rahatsızlık için iyi çalışmalar kusura bakmayın lütfen.
-
@guyan-gelmiş hocam 40 soruluk deneme için dems bence arkds nasıl 35 yaparsa çakar şaka mı ciddi mi
-
@ltfye yapmayın hocam burda psikolojisi bozuk arkadaşlar var şaka diyorum tabiyki