2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@oligopol hocam tek şehir tercihinin kalkması için etkinlik yapalım elimizden ne geliyosa yapmaya hazırız...
-
İzmir, Konya ve Bursa dışında bence bu alımda puanlar bir birine yakın kapatacak gibi ha urfa yazmışın ha muğla alım kontejanları bir birine yakın bir de alım yapan yerlerin geneli batı da doğu da il bile yok hemen hemen
-
@oligopol Bütün dediklerinize destek veriyorum ama çağırılan kat sayısı arttırılsın konusu haksızlık zaten sözlü mülakatlarda bir ton haksızlık dönüyor birde çağrılan sayısı arttırılırsa haksızlık 2 katına çıkar. 1 kişi için 10 kişi çağırmak saçma zaten mülakatlar da torpil dönüyor bu sefer alası döner bu haksızlığa taraf olmayın derim. Kontenjan arttırılsın eyvallah tek il seçimi kaldırılsın ona da eyvallah ama 10 katına karşıyız. Mülakatlarda haksız yere elene elene bir hal olduk zaten.
-
Bir de şu görüş saçma yok adamın kpss puanı düşük guy yazılı sınavından da düşük alır diye birşey yok adam oturur 1 ay bir çalışır guy dan 85 90 da alabilir.
-
tabı kı de oyle hocam. sistemli calısan bır ınsan puanını arttırabılır sevıyesını yukseltebilir. insan hep gelişmeye öğrenmeye açık. kpss 90 alan adam calısmayı bıraktıysa 75 alan bir adam zamanla ona yakınsayacak ve puanları eşitlenecek. zaten belli bir puan seviyesinden sonra azalan verimler kanunu gereği azalarak artacak üstteki adamın puanı arkadan gelenin ise artarak artacağı için yakınsayacak. :))
-
@morand Bir sebebi olabilir mesela geçen sınavda yollar kapalıydı zaten bildiğim yer 2 kere kaybolup 45 dakika yürüyünce Tansiyon fırladı emin değilim ama şeker de iyi değildi o ara 80 yapabildim bir yerden sonra sorulara bakıyordum ama alışamıyordum algım kapandı resmen
-
@shanks hocam gecen sene ki sınav baya zormuydu ? sistemli çalışan bir insn yapabilir mi ya da her türlü arıza cıkar mı ? iktisat muhasebe felan. ben deneyimsizim
-
@morand Şöyle söyliyim kpss ye göre kolay ama eski guy sınavlarına göre baya zor birde hatalı sorularda vardı.Birde guyda şu sistemi gördüm 2 şık saçma 2 şık birbirine çok yakın ha birde kitapçık çok küçük muhasebede çok sorun oluyor
-
@shanks muhasebe 30 iktisat 30 soru cıkıyor sanırım di mi
-
@shanks çerez denilebilecek soru sayısı az yani artık
-
@morand Tam emin değilim ama öyle tam 30 diye bir şey yoktu sanırım işin içine tarih falan gibi farklı konularda giriyor zaten
-
@shanks kaç tarih sorusu vardı hatırlıyor musun
-
Milletin 10 katını çıkarın diye baskı yapması anlaşılıyorki millet bu adaletsizlikten memnun. İnsanlar 85 90 puanlarla mülakatlatlardan eleniyor insaf ya insaf Allahtan korkun insanların hakkı sözlü mülakatlarda haksız yere yeniliyor biraz vicdan ya. Ben helal etmiyorum hakkımı torpil yapanada torpile aracı olanada bu sistemi bu hale getirenlere de hakkımı helal etmiyorum. Aldıkları paraların hayrını görmesinler. Tek il seçimi kaldırılsın sözlü mülakat kaldırılsın diye etkinlik yapacağımıza yok çağrılan sayısı arttırılsın diyorlar yani diyolarki çağrılan sayısını arttırın biz milletin hakkını bir güzel mülakatlarda çalalım. Kimse kusura bakmasın sözlü mülakat kul hakkı yemekten başka bişey değil 85 90 almışsın komisyonun keyfine mülakattan eleniyon. 85 90 alan adam boş gezecek 72 73 puanla başkası iş sahibi olacak sonrada Müslümanım diyeceksin. Allah büyük.
-
@morand 2 aklımda kalan
-
@senyoraj02, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Milletin 10 katını çıkarın diye baskı yapması anlaşılıyorki millet bu adaletsizlikten memnun. İnsanlar 85 90 puanlarla mülakatlatlardan eleniyor insaf ya insaf Allahtan korkun insanların hakkı sözlü mülakatlarda haksız yere yeniliyor biraz vicdan ya. Ben helal etmiyorum hakkımı torpil yapanada torpile aracı olanada bu sistemi bu hale getirenlere de hakkımı helal etmiyorum. Aldıkları paraların hayrını görmesinler. Tek il seçimi kaldırılsın sözlü mülakat kaldırılsın diye etkinlik yapacağımıza yok çağrılan sayısı arttırılsın diyorlar yani diyolarki çağrılan sayısını arttırın biz milletin hakkını bir güzel mülakatlarda çalalım. Kimse kusura bakmasın sözlü mülakat kul hakkı yemekten başka bişey değil 85 90 almışsın komisyonun keyfine mülakattan eleniyon. 85 90 alan adam boş gezecek 72 73 puanla başkası iş sahibi olacak sonrada Müslümanım diyeceksin. Allah büyük.
Şunu da kimse yalnış anlamasın bu yıl puanım yüksek felanda değil tekrarlayayım 8000 sıralamam var. İster sıralamaya gireyim ister girmeyeyim ama Allah bana başkasının hakkını nasip etmesin. Guy nasip olursa sıralamaya girebilirsem 9. Mülakatım olacak 7 sinden elendim 1 gümrük mülakatı kaldı.
-
@falanfilan yok yok herkes kabuğuna çekildi birkaç kişi dışında kimse bu sayıya itiraz edelim etkinlik yapalım demedi. İlanın geldiği günden itibaren sayfalara bak görürsün. Ya sayıya itiraz edelim diyorum adamlar 10 katı muhabbetini tartışıyor. Kardeşim sayıyı arttıralım tamam 10 katını istemiyorsun madem.ama yok Genel olarak bir umursamazlık var.
-
@senyoraj02 kardeş şahsen söyleyim benim sıralama 10200. 10 katı olsa sınava girme şansım daha yüksek olacaktı. Sırf 2 senedir evdeyim diye bu sınava hiç değilse girebilseydim üzüntüsünü yaşıyorum şuan. Sen haklı olarak kul hakkından bahsediyorsun doğrusun haklısın da niye niyet okuyup benim veya başkasının hakkına giriyorsun. Gönlümüzden 10 katı olsaydı keşke geçiyor diye torpil yapacağız yapardık da geçiyor diye mi sanıyorsun. Burada yapılması en doğru gerekli olan bana göre bu alıma tepki göstermek 1000 kontenjanla geçiştiriliyor resmen ve somut bir tepki yok iibf topluluğunda
-
@no33 hocam sanırım şu an guy sunuz dimi bursa ‘ da ?
-
@hamzaömerhalid Bu sistem adaletsiz hocam 5 dk ile insanların kaderi belirleniyor. Ben demiyorum ki sadece puanı düşük olanlar torpil yapıyor. Hocam ülkemizde herşey adalet içinde ilerlemiyor bunu sizde biliyorsunuz adamı olanı işe alıyolar. 10 katı işi bu adaletsizliği daha arttırır. Bugüne kadar 7 mülakattan elendim neden mi %90 nında torpilim yok diye. Ve hala işsizim yıllarca fetö mülakatlarda hakkımızı çaldı. Şimdi başkaları çalıyor bu sistem değiştirilmeli sözlü mülakat mağduriyet doğuruyor. Asıl o işi hak eden insanlar eleniyor. Hocam kotejan arttırılsın zaten ona lafımız yok keşke 3000 kişilik ilan gelseydi ama maalesef.
-
Dostlar öncelikle zaten etkinliğin amacının 10 katı olmadığını belirttim. Çünkü bunu bakan kendi ağzından dahi net bir şekilde olmaz dedi ilan geldiği gün.
Bizim temel amacımız sayının arttırılması ve il tercih sisteminin değiştirilmesi.
Daha önce hiç revize edilmedi, ancak daha önce tek yıl için ilan da gelmemişti. PTT ilanı revize edildiği için ve tarihi bir seçim varken isteklerimize kayıtsız kalmayacaklardir. Ayrıca çok bir şey istemiyoruz, il tercihinde adaletsizlik var kalksın istiyoruz. Emin olun il tercih sistemi değişir ve sayı en kötü 250-500 artsa dahi en az +3000 kişi daha umutlu olur.
Bir hocadan destek bekliyordum ancak sanırım kendisi destek olmayacak. Para toplamak işi zaman aldığı için, erken toplamamiz gerekiyor.
Şuan katılım olacak mı onu ölçüyorum. Daha önce ki etkinliklere destek olan bir çok kişi sınava dahi giremeyecek. Onların hatrina perşembe cuma iki gün Twitter'dan seslenecegiz. İl tercihi sisteminde 3-4 bininci aday dahi sıkıntıda. Çünkü açılan illerin hepsi cazibesi olan iller, herhangi bir ilde yoğun bir yoğunlaşma olabilir. Çok kişinin canı yanacak. En azından buna engel olabiliriz.
Zaten sonuç alabilme şansımız sıfır olsaydı asla bu topa tekrar gitmezdim. Ancak ikinci tura kalan seçim de şansımız yüksek.
Eminim hükümetimiz bize kayıtsız kalmayacaktır.