2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ronay92 Kardeşim her yazılanin içeriği de gözüktüğü gibi olmasa gerek değil mi? Aksine ben muhalif biriyim. Maksat yaranmak değil nabza göre şerbet. Maksat hepimizin çıkarı.
-
@hamzaömerhalid Direk 500 gelir bence bizi düşünen yok neyse sandık geliyor yakında önümüze
-
Arkadaşlar geçen senenin 79 puanının sıralaması neydi acaba.
-
@ronay92, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@ronay92 Kardeşim her yazılanin içeriği de gözüktüğü gibi olmasa gerek değil mi? Aksine ben muhalif biriyim. Maksat yaranmak değil nabza göre şerbet. Maksat hepimizin çıkarı.
-
@gag Hayır ama mülakat için istiyor olmaları lazım
-
Geçen guy aklıma geldi. 82.8 ile Bursa'ya başvurmuştum, ilk tecrubem oldugu icin sorup duruyordum gelir mi diye bana da kiziyorlardi ve bana deselerdi bir sene önce 73 ile kapatan ilin 82.4 ile kapatacağını spekulasyon yapıyorsun der carlardım. Ama tecrübe gösteriyor ki her şey olabilir. O yüzden burda, puanım şu burası gelir mi diyenlere tepki vermeyin. Insan bazen puanından emin olsa, diger insanlardan emin olamıyor
-
@oligopol etkinlik yapalım hocam .
-
@oligopol Sayı tamam ama on kat denirse katılmam
-
@shanks ben de 10 kat için katılmam ama sayının arttırılması + il tercihinin artırılması için vs katılırım, yine para göndermeye hazırım
-
@falanfilan Bu kadar torpilin döndüğü bir sistemde 10 kat demek benim torpilim sağlam ama puanım az demek.83 84 puanlı adam torpill olur atanırsa üzülmem ama 71 72 puanlı atanıp biz açıkta kalırsak çok fena.
-
@shanks hocam 10 kat olursa sınava giren 10 kat olucak , mülakata kalanlar yine kurum sınavını en iyi yapan 2 kat olucak.
Şu ayrımı bir farkedemediniz adam seni kurum sınavında geçmesi lazım mülakata kalması için.Bunu kendim için demiyorum keşke 2.000 olsaydı sayı o kadar insan çalıştı bekledi umdu bari sınava girsinler.
- olarak 10 kat olursa il tercihinden elenme ihtimali %100 oranında azalıcak
-
@shanks evet öyle hocam. Bu konuda daha bir şey yazmayacağım. Bazılarına göre bencilmişiz. Şahsen sayının az olması bizi de aşırı aşırı üzüyor. Bir iş sahibi olma şansımız az su an. Şu an atanan kesimi çıkarsak ben 48 de ilk binde sayılırım ama tam 1 sene sonra gelen böylesi bi düşük sayılı ilanda yer bulmak kısmetse artık
-
@shanks ne kadar ekmek o kadar köfte. biz çok pasif kaldık. bi son zamanlarda bir hareket oldu o kadar. 1000 kişilik ilan geldi mübarek herkes kabuğuna çekildi
-
@maxmin Hocam bu ülkede kpss soruları bile çalındı benim arkadaşımın bir kurumda sağlam torpili vardı adama kağıdı boş bırak biz doldururuz dediler daha neleri vardır.
-
Arkadaşlar ilçe veya merkez seçme durumunun avantajı veya dezavantajı nerde. İlçenin kendi başına bir sıralaması olmuyor değil mi? Mesela maraş 77 le kapattı ama elbistan 75 le gibi. Herkes merkezi seçerse ilçeler boş mu kalıyor? Mülakatta mı ayrışma oluyor acaba anlamadım
-
@felix-felicis Mülakattaymış
-
@hamzaömerhalid hocam kabuga çekilmek yok. İlandaki sayılara baktınız mı? 25 25 20 20 büyük şehir Allahtan biraz yüksek ama ihtiyaca dönük bile alım olmadı. Resmen son anda gazete ilanı ve sonrası süreçle sıkıştırıp ilan aldık. 10 kat için kesin tavrı var. Buna katılıyorum. Tek il tercihi için de ben de yazdım kesinlikle arttırma taraftarı değil. Bu yüzden kadro sayısının arttırılması ihtimali olduğunu bile düşünmüyorum ama yine bir şey yapılacaksa varım, elimden geleni yaparım. Hepimizin avantajına olacak. O şehir sayıları 1.5 kat artsa bile büyük bir şey olur
-
@oligopol aynen öyle secim 2.tura kalırsa ilave 1000 guy daha eklenebilir
-
@oligopol kesinlikle sayının artırılması için etkinlik yapmalıyız
-
@grundig 10000 civarı. Küsürata göre değişiyor tabi