2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var il seçimi yüzünden ders çalışamaz oldum
Puanım 75,74 sıralamam 9726. Hangi ili tercih etmeliyim bir öneriniz var mı??? -
@siyasetbilimi kardeş kimseye kaderini teslim etme yaşamak istediğin illeri düşün arasından birini seç. O il gelmezsede senin yanlışın olsun
-
Denizliye ne diyorsunuz arkadaşlar.
-
Arakadaşlar eminim herkes guy veya kpss için ders çalışıyor ve arada da olsa buraya bakıp yazılıp cizilenleri okuyordur. Öncelikle guy için zor da olsa bir ANKET yapmak şart. Bu kadar etkinlik yapıp bunca dersin altından kalkan bizler eminim bu ANKET in altından kalkabilmelilerdir. Çünkü bir Bursa ve Antalya faciası yaşanmaması için bunu özellikle yapmak gerekir. Belki Yüzde Yüz bir bilgi vermez ama yaklaşık olarak bilgi verebilir. Bugün ülkemizde ve dünyada her şey için ANKET yapılıyor ve buna göre tahmin yürütülüyor. Herkes bir hesap açıp bu etkinliğe katılması lâzım. Ve bu etkinligin linkini facebook başta olmak üzere her yerden paylasilmali. 80 puan alan da 78 puan alan da 76 puan alan da çalışmıştır bu adaletsiz sistem yüzünden kimse mağdur olmasın. Dostum @Priss bize bu konuda yardımcı olur musun belki en iyi anlayanlardan birisin
-
Bütün arkadaşlardan ricam kimse kafasını deve kuşu gibi kuma gömmesin. Yuksek puanım var deyip banane demesin. ( Ayrıca ben de guy için tercih yapicam ve ıyi sayılır puanım var )
-
@genclerbirlikli guy da dönen torpil hiçbir kurumda yok. bilginize.
-
@hayan siz torpil aramaya devam edin o zaman
-
@hayan aaa Türkiye'de kurumlarda torpil mi dönüyor, ilk defa sizden duydum hocam çok şaşırdım inanın ki! Derdiniz nedir bilmiyorum ama spam gibi sürekli her başlıkta torpil muhabbeti yapmaya devam ederseniz müdahale etmek zorunda kalacağız, kullanıcılardan gelen şikayetler sebebi ile.
-
Mülakata kalan her iki kişiden biri kazanıyor diğer alımlara bakın sözlüye 3 katı 4 katı 5 katı çağırılıyor. Guyda dönen torpil diğerlerindeki dönme dolap o zaman
-
Daha şimdiden torpili düşünürseniz çalışmaya motive olamazsınız arkadaşlar
-
@hayan arkadas rakip elemeye calisiyor
-
@busus Benimde tahminim o yönde 1-2 sürpriz il çıkması muhtemel.80 puanlılar bile çekinceli
-
Arkadaşlar konu şuan torpil mi. Bu kadar mı bir konu çabuk geçiştirilir dağıtılır. Troll arkadaşlar var konuyu sarpıtıyorlar. Konumuz şuan İL SEÇIMI ve ANKET. Bu iletiye herkesten destek bekliyorum. Trollere lâf geliştirmeyelim amacimizdan sapmayalım. @trolleraramizda
-
Yine anketçiler çıkmış meydana. Her guy sinavinin geleneğu artik bu. Böyle şeylerle boşuna ugrasmayin. Manipüle edilmeye cok müsait bir yöntemdir anket. Katilimcilarin doğru bilgi verdigine nasi emin olacaksiniz biri bana bunu aciklasin. Gayet mantiksiz isler bunlar. Tavsiyem ne ankete katilin ne de sonucunu dikkate alin. Oturun ders çalışın
-
https://www.strawpoll.me/15921388/r
burdan ankete katılıp sonuçlara bakabilirsiniz. belki fikir veriri -
Ankete inanma anketsiz de kalma demişti bir arkadaş durum aynen o. Manipüle edilecek illaki ama insanda bi anket istiyo yalan yok :))
-
@Nişancı öncellikle anketciler çıkmış demek doğru değil . Bir yol göstereceksen buyur. Seçim yaparken ANKET i tabiki baz almayacağız amaç bu adaletsiz düzenin az da olsa iyileştirmek. Bu ankete katılan herkes aklı başında insanlar. Çil yavrusu gibi etrafa dağılmaktansa birlik olup önümüzü görmek gerekir. Ayrıca bir arkadaş anket hazırlamış ama bence eksik çünkü o ili seçerken puan aralığı da eklenmeli. Eksiklerimizi birlikte tamamlayabiliriz. Köstek olmak yerine destek olalım. @EMEKLER BOŞA GİTMESİN
-
@gökyeleli dostum bu anketi puan aralığını dahil edip hazırlayabilir miyiz. Yoksa il il puan aralığıni dahil etmek hazırlamak mi ıyi olur.
-
@hickskaldor kesinlikle öyle dostum. Ama inşallah bu sefer daha şeffaf ve manipülasyonsuz olur. @ ADALETSİZ DÜZEN ELBET BİTECEK
-
@umuttukenmez Aynen puan aralığını da dahil edecek bir anket az çok önümüzü görmemizi sağlayabilir.