2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@prince77 en cok konusulan sehirler vardi tavan yapar dediler hepsi dusuk kapattı hakkim helal degildr kimse puaninida soylemesin tercih edecegi sehride soylemesin insan ister istemz etkileniyor
-
@mülakatzedee Cok guzel yazmissnz bi forum gayet guzel amaclar icin kullaniliyir ama suan herkes pusuya yatmis kime ne kaybettirsem diye yaziyor yazik gunah yaa
-
Anket ne zaman hazır olur acaba?
-
@busus ha yok ustam sanmıyorum düşük kapatacagini. Kapatirsa izmir 79 78 le kapatir diye düşünüyorum. Harici +1 ekle hepsine yine o civarlar..
-
@eliff nasil yani hepsi altinda mi kalicak sizce ?
-
@sad38guy 1350 kişilik alımda en yüksek izmir 80 le kapamis 200 kişilik bir alımla ve bu yılın 80 i geçen yilin aslında 83u önümüzden gidenler vs.ile öyle olucak bence
-
@eliff bence de çoğu il 80 alti kapatacak onden giden çok oldu ama. 2 3 il yine 80 ve ustuyle kapatir diyr dusunuyorum.. ama dediğiniz gibi puanlar ve giden kisilerin sayisi insanlari yaniltiyor..
-
İyide arkadaşlar bir paradoksa doğru ilerliyoruz.İzmir düşük kapatacak diye herkese İzmiri yazdırıyorsunuz
-
@enki yo hayir kardesim ben ege den bahsediyorum. Geçen yil izmirden elendim o yuzden söylüyorum. Bak gecen alimda marmarada 4 il acti. Bursa ona ragmen yuksek kapatti. Bu yil da ege 5 il var illaki biri sasirtacak. Ben sadece sasirtacak il izmir değildir diyorum..
-
@sad38guy 81.1 le ankara yazmayı düşünüyorum nişanlım orda gelmiyecek olsa bile göze aldim
-
@sad38guy Burda ne konuşsak manipule etmiş oluyoruz hocam.Bende İzmirin geçen sene düşük kapattığından dolayı bu sene yüksek kapatacağını düşünüyorum.Geçen sene yüksek kapatan illerde korku yaratıp bu sene düşük kapatıcak.
-
@enki Geçen sene yığılma ve puanlar çok büyüktü ama bu seferde alım küçük çok acayip bir durumdayız
-
@22121121, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@gökyeleli, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@22121121
Hocam p48 desizin ve arkadasinizin siralamasi kaclarda acabaHocam ben ve bi arkadaşım 84 puan( sıralama 1800 ve 2000 lerde ) diğer arkadaşım 73 puan ( sıralama 12000 lerde galiba )
@gökyeleli DÜZELTME. Daha sonradan net olarak baktığım puanım 83 küsüratlarda sıralamam 2200 lerde. Diğer arkadaşın puanı 84 ve sıralaması 1700 lerde. Ben ve 84 alan Ankara yazacağız. Diğer arkadaşımın da asıl puanı 72 civarı ve sıralaması 14 binlerdeymiş. Nereyi yazacağı şuan belli değil onun. Zaten sıralamaya etki edecek bir puanı da yok gibi. Ümit etmeden bir yeri yazacakmış.
Daha önceki mesajı yazdığımda tartışma çıkmıştı ama ilk defa giriyorum guya ve neler döndüğünden pek haberim yoktu. Normalde bunu yazmayacaktım lakin Önceki Bilgi yanlış olduğundan dolayı kul hakkına girmemek için düzeltme gereği duydum. Hayırlı geceler arkadaşlar.
-
Son iki guy sınav sorularını nerden bulabilirim 2015 Kasım ve 2017 Mayıs
-
@mucize2301 2017 yok galiba baya aradım ama bulamadım.
-
War bn De gndereyim
-
@mahtan, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
War bn De gndereyim
Anasayfa ekranında ilk üç okumamda Almanca sandım bu cümleyi
-
@paretowilfredo antalyada almanlarla çalıştığımdan olabilir:)
-
@paretowilfredo
yaran yanlış okumalar -
@otuzyılsavaşı Aklıma gelmedi desem yalan olur dostum