2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@sanchezhill teşekkürler ️
-
Finans grubunda yüzde verilmediği için her sorunun 0.83 puan olması gerekmiyor mu? Bir de alan 50 soru demişler sadece 30-10-10 şeklinde öteki ilandaki gibi mi olur sizce?
-
sabah oturumu ve öğle oturumu ücretleri farklı mı arkadaşlar, iki sınava da katılabilmenin şartı 200 tl mi?
-
@hayal9 Hayatımda gördüğüm en kepaze sınavlardandı. Fakat bu sınav biraz daha farklı. Ancak puanları açıklamamaları gerçekten düşündürücü. Bakalım. Acaba birisi İK'yı arayıp bunu sorabilir mi?
-
herhangi bir 4 yıllık bölüm mezunu bu sınava girebiliyor mu. çok alakasız bir bölüm okuyan da girebilecek sınava yani.
-
Arkadaşlar merhaba. Sınav ödemesiyle ilgili sorun yasayan var mı benm gibi? Sınav duyurusunda int bankacılığından ödenebilir yazıyor fakat uygulamada öyle bir seçenek çıkmıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
-
@haticeaydinn uygulamadan olmuyor ödeme. Chrome ya da safariden açın. Ben de ödediğim halde başvuru yapamıyorum. Hadi bakalım.s
-
Benimde resimi kabul etmiyor
-
@blues25 ya yetkiniz bulunmamaktadır diyo bana. Hiç giriş yapamıyorum başvuru sayfasına
-
ziraat uzman yrd için istanbul da ikamet etmenin önemi nedir arkadaşlar geçen yılda konuşuluyordu tercihde öncelik hakkı oluyor mu
-
Geçen sene illerin kaç puanla kapattığını bilen var mı
-
Geçen senenin başlığına buradan bakabilirsiniz.Sorular hakkında ve puanlar hakkında fikir edinebilirsiniz.
-
@economicus
Şu sayfadan itibaren bakabilirsiniz hocam. -
@onuktekin hay Allah razı olsun gözlerim yanmıştı aramaktan. İl tercihi olmamış geçen yıl katılımda sanırım. Teşekkürler
-
@economicus Rica ederim hocam sağolun Allah sizden de razı olsun. Çok net hatırlamıyorum ama il seçimi de oldu sanki ama uzmanlık mıydı servis miydi hatırlamıyorum.
-
@onuktekin halk ya da vakıfla karıştırıyor olabilir misiniz hocam?
-
@economicus hatta yine kontenjan bilinmezliği vardı hocam. İstirakler de iller vardı yine. Seçim yaptım diye hatırlıyorum. Katılım uzm. yard. sadece İstanbul'du.
Tabi baska sınavlarla karıştıriyor da olabilirim. İlanı bulamadım. Sayfalara bakmak lazım -
@onuktekin baktım da bulamadım il bazında puan sıralamasını. Bursa ankara arasında gidip geliyorum hocam. Siz mülakata girmiş miydiniz geçen sene
-
@economicus Giremedim hocam mülakata.Sayıları bilmeyince seçim yapmak zor oluyor hocam. Şehir konusunda ben de kararsızım.Şube sayılarına bakarak belki alım hakkında fikir yürütülebilir.O da ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
Ziraat çalışanı olup bu kontenjanlar konusunda bilgisi olan birileri olsa çok faydalı olurdu. -
@economicus bende de internet bankacılığından ödeme yapmama rağmen yetkiniz bulunmamaktadır diyor.