2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@byteks1 Anadolu Üniversitesi yapmıştı. Şunu söyleyeyim halkbank sınavı gibi saçma sorular yok alan çalışan insanların çok çok rahat bir şekilde alan sorularını yapacağı sorular oluyor. Gk gy kısmıda çok zor değildi yani kpss ye çalışan için rahat bir sınav.
-
@byteks1 o şekilde yıllarca idare eden var hocam. Celp dönemini kapsayan bir rapor gerekiyor diye biliyorum.
-
@hgrotius evet varmış bende işim düşünce araştırıp öğrendim. Eğer mülakata kalırsam yapacağım böyle bişey.
-
@meç anladım. Klasik kpss kitaplarına çalışalım yani. Teşekkür ederim bilgiler için.
Soruları paylaşmıyorlarmış. akılda kalan sorular vs varsa link atan olursa seviniriz.
-
@meç, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Geçen sene katılım 70 kişi aldı 71 ile kapatmıştı bu senede 67 68 bandı olur sayı biraz yüksek çünkü
Hocam aynı gun vmvy nin olmasıda biraz düşürürmü acaba..sağlam 2500 kisi bu sinava girecek
-
@emre1910 tabi düşürebilir 2500 kişi az sayı değil tabi sınavın kolay yada zor olmasıda etkiler muhakak.
-
gecen yıl finans grubu sınavına 62 bin gibi bir sayının başvuruldugu söyleniyordu
-
@tolga80 imkansız o sayı sanki hocam
-
Finans grubunda katsayıları vermemişler ingilizcenin etkisi çok olur mu? Her soru 1 puan yazılmış ilk sayfalarda ama 120 soru var. Bir de yanlışlar doğruyu götürüyor mu bu sınavda? İlanı inceledim ama belki gözümden kaçmıştır kusura bakmayın.
-
@puantie, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Finans grubunda katsayıları vermemişler ingilizcenin etkisi çok olur mu? Her soru 1 puan yazılmış ilk sayfalarda ama 120 soru var. Bir de yanlışlar doğruyu götürüyor mu bu sınavda? İlanı inceledim ama belki gözümden kaçmıştır kusura bakmayın.
Bilen Yok mu arkadaşlar
-
Arkadaşlar ziraatin çıkmış sorularının tamamına ulaşabileceğimiz bi kaynak veya pdf var mı acaba
-
@puantie sınav puanı doğru sayısı üzerinden hesaplanacaktır diyor hocam. doğru yanlışı götürmüyor.
-
Hiç alan bilmeyen biri 1,5 ayda ne yapmalı? Nelere ağırlık vermeli ?
Bir de Her bölümden başvuru oluyor mu duyurudaki gibi 4 yıllık lisans mezunu -
@bcs hiç alan bilmeyen için çok zor ama imkansız değil. Gkgy ve ingilizceniz çok iyiyse olabilir ama çok çok zor bunu belirteyim.
-
Her lisans mezunu da başvurabiliyor.
-
@hagi evet gkgy ve İngilizce var ama alan sıfır şimdi başlasam belki bir dahaki sınava iyi duruma gelebilirim . Bu yıl içinde Halkbank alım yapacak yazılıyor
-
@meç Arkadaşlar geçen sene katılım 170 kişi aldı; 70 değil. Bu yıl sadece 80 kişi alıyor. İster istemez puan 72'den 76-77-78 bandına çıkar gibime geliyor. Tamamen tahmin tabiki
-
@bluephantom hocam 170 kişinin bazıları avukat vs. idi sanırım 105 kişilik kadro normal uzman yrd. içindi taban puan olarak da 74 gördüm ama bundan emin değilim
-
@hayal9, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@bluephantom hocam 170 kişinin bazıları avukat vs. idi sanırım 105 kişilik kadro normal uzman yrd. içindi taban puan olarak da 74 gördüm ama bundan emin değilim
Bir de o sınavda her sorunun 1 puan olduğu söyleniyor eğer öyleyse puanların yüksek olması normal ancak bu sınavda 120 soru var yani her soru 1 puan olamayacağı için puanların daha az olacağını düşünüyorum
-
@hayal9 70 kişi katılımdan aldı 20 alan 20 ingilizce 30 gy 30 gk 100 soru vardı alandan 5-6 iktisat 8-9 muhasebe 5-6 hukuk hatırladığım kadarıyla