2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@handefirat İdari hakimliğe ara vermenize gerek yok. Bu sınav için dediğim gibi yazan dersleri 1'er kere okuyup girmeniz bile yeterli olacaktır. Tabi sağlam bi altyapı ile önceden bu dersleri gördüyseniz.
-
@hagi ingilizce için aöf nın sınavlarına baksak birazda olsa yapabilirmiyiz yarısı kadar
-
Merhaba arkadaşlar,
Dileyen herkes sınava girsin. Çünkü bazı şeyler nasip ve şans işi. Daha önce mülakattan elenen biri olarak söylüyorum ki. Başkasının puanına bakmayın nice 90 alıp atanamayan nice 76 puanla da guy olan var bide demeden unutmayım sınav geçirtilip yerleştirilenler de var.
Herkes kendi hedefine bakarsa daha rahat hazırlanır. Bence şuan da soru için ingilizce için kaynak tartışmamız gerekirken o girsin bu çıksın diyerek sadece kendinizi üzer ve çalışmanıza kendiniz balta vurursun. Halkbanka da 62.000 kişi girdi 3000 kişi kaldı mülakata ama 1000 kişi çalışıyor servis görevlisinde. İşi olan bankacılar da guylar da düz memurlar da vmy ye girecek dguya girecek o zaman onlar da ona isyan etsin.
Kimsenin kimseyi engellemeye hakkı yok. 90 puanlının da 78 puanlının da atanacağının garantisi yok. Ki yeni sistemde bakanlık sayısı azalıyor başbakanlıkta ki memurları sayıştaya vereceklerine dair haberler okudum. Bu ne demek bir düşünün . Diğer bakanlıklarının çalışanlarını napacaklar? Her an herşey çok rahat değişirken ve hepimiz yüksek bir yaş potansiyeline sahipken kendimiz için yapacağımız en iyi şey sadece çalışmak. Yaptığımızı en iyi şekilde yapmak. Eğer itiraz edeceksek de kuruma edeceğiz. Eğer haksızlık varsa bunu dillendireceğiz. İşi olmayan biri sırf puanı 90 vmy dguy sınava girecek diye bu sınava girmesin mi ? Öğretmenlerde hiçböyle yok beni az atadın çok atadın değil oturup cayır cayır kadro istiyorlar bizde o girmesin bu gitsin. Herkese başarılar dilerim. Nasipse gelir bağdattan şamdan değilse içemezsin bir bardak su.Şimdi esas sorum ingilizce için ne önerirsiniz ?
-
Arkadaşlar diyelim ki hem ziraat uzmanlık hem finans uzmanlık sınavına girdik ve ikisini de kazandık. Bu durumda 2sinin de mülakatına giriyorz. Pekii komisyonlar birbirinden bağımsız mı karar verir yoksa işbirliği halinde mi bi karara varırlar. Referansım da yok ikisinden de gümlemeyim de 200 TL ye yazık
-
@kpssiktisat yeterli dostum. YDS ayarının çok altında. Paragraf sorusu yok neredeyse. Grammer+türkçe ingilizce çeviri.
-
Bu finans uzman yardimciligi ile uzman yardimciligi arasindaki farklari haklari maaslari gibi seyleri nereden ogrenebiliriz? Herhangi bi numaradan bilgilendirme yapan bolumleri var mi
-
Ben tercihen Adana istiyorum. O da sadece finans uzman yardimciliginda olmasi muhtemel o yuzden merak ediyorum sureci
-
@hagi hocam ben finans uzman yardımcılığı için gireceğim.ingilizcem iyi değil ama alanım iyi.şansım var olur mu ki?
bir de bu ilan geldi ya sanırım servis gelecek olsa bu ilanla birlikte gelirdi? ayrı ayrı gelme ihtimalleri yoktur değil mi? -
@marjinalfaydali alanınız iyiyse ingilizce sıkıntı yaratmaz. ne yaparsanız kâr.
büyük ihtimal sene sonuna kadar başka ilan gelmez.
-
@hagi ingilizce temelim var ama uzun zamandır bakmıyordum ingilizceye.kpss den sonra ona da asılırım artık 10 gün.alanım iyi çok şükür.
peki sizce yüksek kapatır mı? -
@maesteo Katılım ve Yatırım 72. Leasing 60.
-
@marjinalfaydali Diğerlerinden iyi yaparsanız şansınız var. Ancak ingilizce dezavantaj yaratıyor zira alım az.
-
Daha önce çıkmış sorulara nasıl ulaşabiliriz peki
-
@mathilda Ulaşamazsınız. Yayınlanmıyor zira. Hatta girmiş insanlara bile soruları itiraz süresinde göstermediler.
-
Sınav bu seneki halk bankası derecesinde mi olur yoksa daha basit ya da zor mu olur
-
Geçen sene katılım 70 kişi aldı 71 ile kapatmıştı bu senede 67 68 bandı olur sayı biraz yüksek çünkü
-
@bluephantom öyle hocam.ya nasip deyip deneyeceğiz şansımızı.
-
@meç Hocam geçen seneki sınavı yapan kurum gene Anadolu üni miydi ? Zorluk derecesi nasıldı ? Kpss ve bu seneki halkbank sınavına girdiyseniz karşılaştırabilir misiniz ?
-
Arkadaşlar askerlik durumu ile ilgili mail atmıştım dönüş geldi. Telefonla aradılar. İşe alımdan tarihinden kasıt mülakat dahil tüm sürecin bitip direk işe başlama tarihiymiş.
-
Vakıfta olduğu gibi farklı pozisyon için dönüş yaparlar mı sizce daha önce oldu mu böyle bir durum ?