2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kpssiktisat Yemin ediyorum vicdan kalmamış ya, lan zaten işimiz yok ahlaksız herifler her sınava 200 300 nasıl vereceğiz
-
@antoniogramsci birde sadece iki il koymuslar sınav girmek için sınav ucreti yetmez gibi birde millet ulasım konaklama parası verecek
-
80 kişilik kontenjanın illere göre dağılımı verilmemiş acaba bir hata mı var yoksa Halkbank taki gibi gözümüz kapalı mı tercih yapacağız
-
@meç bu forumda bu güne kadar gördüğüm en saçma gönderilerden birisi olmuş bu işsizlikle mücadele eden kişilere bu sınava da girme dedi tamam paşam ben girmeyeyim o girmesin sen gir sen kazan sonra hak hukuk de...bir sıralama yapalım adil olması açısından seninle mesela ilk 500 deki kişiler vmy girmesin 500-1000 arası guya girmesin 1000-5000 arası banka sınavlarına girmesin gibi nasıl fikir harika dimi çok adil
-
@hagi hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz. İlan günü, sayısı falan söyledin. Şu askerlik durumuna da bir el atabilir misin? Belirsizlik canımızı sıkıyor.
Tecil tarihi ne zamana kadar isteniyor onu öğrenmek istiyoruz. Sınav günü yani 11 ağustos a kadar mı yoksa mülakattan sonra dosya teslim ediş tarihine kadar mı?
Mümkünse bir tarih lazım bize.1 Kasım da askerlik var. -
@yasaklı ok.
-
@1umut tabi yüksek puanlı 2500 kişinin önümüzden çekilmesi rahat nefes aldırır size puanınız düşük olduğu için. 90+ puanınız olduğunda aynı şeyi yazabilcekmiydiniz merak ediyorum ? keşke böyle bencil dusunmeseniz hepimiz iş peşindeyiz neticede , kısmet belki 2500 kişiye rağmen giremiceksiniz..
-
@buseneatanıyorum 2500 kişinin sınava girmek istemesi bencillik değil. Fakat 2500 kişinin sınava girmemesini kendi lehine olduğunu düşünmek bencillik.. bunu nasıl göremiyorsunuz hayret .. lütfen bencik olmayın bu kadar . Hepimiz iş peşindeyiz ve acılan tüm sınavlara girip mücadele etmek hakkımız . Sınavın adaletli olması adına tarihin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz zaten bencillik bunun neresinde :)) komik olmayın lütfen
Bencil olmayın bu kadar ve 2500 kişiden de bu kadar korkmayın belki sizin kismetinizdir:) -
@zeyno5454 acılan tüm sınavlar girebilmek herkesin hakkı . Bırakın da düşük puanlilar da ziraat a girsin nasıl bir mantık bencil ve komik Olmayın bu kadar..
-
@meç
Tamam ok biz girmeyelim siz girin kazanın, buna da adalet diyin bravo
Keşke böyle kötü niyetli olmasanız yazık -
Tesadüflere fazla aldanmayın. Vmy olup bizi bırakıp gidecekleri boşuna işe almayalım diye bu tarihi seçmiş olabilirler. Bence özellikle seçilmiş gibi duruyor. Çünkü Halkbank sınavı olduğu günü de geçen seneki alımın evrak teslim tarihi yapmıştı ziraat.
-
@kubrabaris oldukça açık ve net yazdım her iki tarafın da gözünden.şu platformda herkes bir şey düşünüyor bırakın artık sizin gibi düşünneyeni bencil,cahil,yanlış,komik,korkak gibi kelimelerle yaftalamayı.
Çok ama çok açık yazdım ve anlamanız ümidiyle daha açık bir şekilde bir daha yazıyorum.herkesin kendini düşünerek bir şeyler istemesi bencillik değildir.hatta durmaksızın sanki alışkanlık olmuş gibi her sınava girmek, tercih yapmayacağı,bir ay bile çalışmayacağı bir işin sınavına giren bir insanın inanın bu insanın bile yaptığı bencillik değil.böylesi durum ve şartlar altında herkesin kendini düşünmesi gayet normal.hatta sizi bile anlamaya çalışıyorum biliyor musunuz.bir başkasina verdiğiniz cevapta "puanınız doksan üstü olmadığı için" gibi alaycı küçümseyici kırıcı nezaketsiz tavrınızı bile sınava girememenin belirsizliğinin yarattığı strese bağlayabilirim.
Anlayamadığım şey her iki tarafı da anlama zahmetine girmeden yazmak için yazmak.insanlara korkak ve bencil demeden önce anlamaya çalışın ve yazılan şeyin manasını kavrayın yok yine size uymadıysa yine bana cevap verin tartışalım ama bu başlıkta değil. -
Sınavı Anadolu Üni hazırlayacak aöf sorularına ve daha önce ziraat çıkmış sorularına nereden ulaşabilirim arkadaşlar Yardım lütfen varsa birinde paylaşsın ki herkes faydalansın bu işsislik tak etti yeter
-
@buseneatanıyorum
@buseneatanıyorum
Bakin hepimiz çok zor durumdan geçiyoruz aylarca doğru düzgün ilan gelmedi ve yaptığimiz etkinlikler sonrasında geldi bu 3 ilan da .. bu sınavların 3 üne de giricek arkadaşların hepsi kazanamicak veya kazanicak mülakatta elenicek.. O yüzden ne kadar çok şansımız varsa o kadar iyi gözüyle bakıyor herkes .. kpss den meden yüksek puan almak istesin ki insanlar yoksa ? Daha çok sınava girebilmek için tabiki.. Ben demiyorum ki ziraat ta yds veya baska bir şartı koysun veya kpss den düşük alan girmesin .. bunu söylersem zaten bir sınav için bencil ve anlayissiz olurum .. mesela guy için 10 kati olsun diye muhabbet dönüyor belki görmüşsünüzdür bilemiyorum ;keşke olsa da daha çok kişi girip şansımı deneyebilse ya da keşke ilan 1000 değil de 2 kati 3 kati gelse de herkes ise girebilse..bakın 10 katının istenmesini ve herkesin herkesin sınava dahil olmak istemesini vok iyi anlıyorum çok ta içten söylüyorum keşke de olsa ...hatta guy olup diğer kurum sınavlarına başvuranlara da hak veriyorum en doğal hakkı insanların acılan sınavlara girmek . Evet ben kazanmak istiyorum ama daha çok hak eden varsa o kazansın.; ama sunu soyleyenleri asla anlamiyorim "ee onlar zaten 3 sınava giriyor buna girmesin ,alın hepsi sizin olsun benciller "vs gibi.. Ben kötü birşey ni istiyorum ? Ben ve ben gbi durumda olanlar bu sınava da girebilmek istiyor .. işte bu yüzden anlamıyorum" bu snava da girmeyiversinler bencillk yapmasinlar" diyenleri .. ve bunu söyleyenleri de bencil buluyorum hala fikrim aynı .. sizin söylediğinizin aksine* yazmak için yazmadım. Yazılanlara kirildim ve yazdım..
Siz her iki tarafı da anlayabilmissiniz hak veriyorsunuz benim kızarak baktigim kişilere ne güzel saygı duyuyorum düşüncelerinize de ama ben öyle düşünmüyorum ne yazıkki ..Ve bu insanları bencil buluyorum. Bu da benim fikrim siz de buna saygı duyun.
Bu sınavlara başvurma konusunu sadece sizden değil bi kaç farklı arkadaş da yazmıştı. aslinda o beni eleştirdiğiniz cumleler onlaraydi . kusura bakmayın . Yanlis miydi cumleler , yanlisti. Sokak agzi tarzinda bu konuyu dile getiren arkadaslara aldanip sinirle yazilmis seylerdi
Yapılması gereken isyan; kişilere değil kurumlara ve sisteme..
Daha fazla yazmıcam yeterince çok oldu zaten hakkınızı helal edin , başarılar inşallah en kısa zamanda kalbimizden geçen işlere başlamayı nasip eder allah.. -
@kubrabaris guyda 10 katı istemiyorken siz kimdem korktunuz acaba? 10 bininci adam guy olup kendiniz olamayacaksınız diye perişan oldunuz
-
@kubrabaris size de başarılar.iyi calışmalar.
-
Erkek adaylar Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığını kazanırsanız banka sizin için askerliği tecil eder ancak Ziraat Finans Grubu yani iştiraklerin uzman yardımcılığını kazanırsanız askerliği kendiniz halletmeniz gerek yani yüksek lisans vs. yapmalısınız. Bunu da göz önünde bulundurun.
-
@kubrabaris olay benim puanimin olup olmamasi degil ki, neden kisisellestiriyorsunuz? Olay bu kadrolardan en maksimum sayida kisinin faydalanabilmesi.
Bence tarih guzel bi tarih, daha cok issize ulasabilecek bi tarih. Ne sizin sahsi durumunuz ne bi baskasinin durumu bu gercegi degistirmez. Suan issiz olanlarin onunu goremedigi icin her sinava girmeyi istemesine bir sey demiyorum, tabiki giricekler haklari. Ama gonlum kalbim bu kadrolarin en max kisiye ulasmasindan yana. O yuzden bence ortada bi magduriyet yok ama var dersek de eger tarih degisirse yasanacak magduriyetin yaninda devede kulak.
Ayrica puanim +90 olsaydi 80 kisilik banka sinavina giremedigim icin kendimi bu denli yipratmazdim:) size de tavsiye ederim:) -
Arkadaşlar ikili tartışmaları burada değil özelde devam ettirin. İnsanlara faydanız değil zararınız oluyor böyle. İsteyen istediğini yapar. Başkaları hakkında sorgulama yapmayı bırakalım artık.
-
@hagi Hocam 1 kasımda tecil bitiyor. İşe başlama tarihi kasım- aralık a kadar sarkar gibi. Biz askere gidersek ne olur durum ?