2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@sanchezhill hocam bu uzmanlar ne iş yapar maaşlari ve çalışma koşullari nedir biraz bu konuda bilgi verebilir misiniz
-
@mucize2301 bankanın sınav tarihini degisdeğiştireceğini sanmıyorum.hatta bence bilinçli olarak 11 ağustos yaptılar.cunku banka da vmy kazananların istifa edip gideceğini çok iyi biliyor.istifalarla uğraşmak istemeyecektir.
-
@zeyno5454 çok teşekkür ederim
-
@umutsuz-vaka çok yanlış düşünüyorlar keşke her sınava giren kazansada istifası dert olsatüm sınavlara girmemiz gerekiyor nasıl bir sistem ya kendileri kaybeder100 TL kaybettiler
-
@mucize2301 hocam zaten oransal açıdan bakıldığında vmy de şans daha fazla.sinava 2500 kişi girecek ve en nihayetinde 500 kişi kazanacak.ziraat için durum çok daha vahim.toplam 200 kişi alınıyor başvuru kaç bin olur Allah biliryani demem o ki ziraati vmy yüzünden kaçıranların çok ta uzulmesine gerek yok
-
@umutsuz-vaka doğru söylüyorsunuz tercihim vmy
-
@mucize2301 eğer o düşünce ile aynı güne almışlarla çok doğru düşünmüşler. Sınav hazırlama, yapma, mülakat ve eğitim süreci uzun bi süreç kurumlar için de. Onlar da istemez alınanların daha 3 4 ay sonra gitmesini. Ayrıca vmy kazanabilecek adaylar girmez böylece ekstradan başka bir iibfli daha iş sahibi olur.
-
Önceki sayfalarda soruldu mu göremedim ama ziraat katılım için il tercihi sınavdan sonra mı yapılıyor. Yoksa Halkbanktaki gibi önce ili seçip ona göre mi giriyoruz.
-
@duryy önce seçiliyor kardeşim başvuru yaparken
-
arkadaşlar başvuru esnasında yetkiniz bulunmamaktadır diyor ne yapmak lazzım var mı böyle bir problemle karşılaşan
-
@tolga80 parayı yatırdın mı hocam önce.
-
@bonus Hadi ya gene sıkıntı. Halkbankta ülkedeki 71 il olurken ben olmayanı bulmuştum.
-
@tolga80 ben de var o sorun ve hala çözülmedi. Para yatırdıktan bi kaç saat sonra sınava başvuru yapılabilmesi gerekiyor normalde.
-
Arkadaşlar Ziraatın banka sınavları Ankara nerede oluyor bilen var mı acaba?
-
@fatosss Gazi üniversitesinde
-
sayıştay sınavıyla aynı güne denk geliyor mu bilgisi olan var mı
-
@bohr aynı gün hocam. Bankayla iletişime geçen arkadaşlar olmuştu burada, tarihin değişmeyeceği bilgisini aldıklarını söylediler.
-
Başvuru yapabilen var mı halen yetkiniz bulunmamaktadır diyor
-
@colaslan ben yaptım sonradan düzeliyo endişe edilecek bişey yok
-
@aleks10 2850 net maaş aylık.