2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ummuhankayd istanbul üni beyazıt kampusu
-
@clk ben de internetten yatırmıştım perşembe günü dün sınava başvuru yapabildim. Sizinki de bugün-yarın düşer sisteme
-
@mülkiyesbf inşallah bakalım
-
@zeyno5454 bu bilgi kesin mi cunku daha onceki sinavlarda avrupa mi anadolu yakasi mi diye basvurda belirttik su an ilanda da boyle bir sey yazmiyor
-
@duyguuu37 evet geçen sene istanbul üni beyazıt kampüslerinde yapıldı.
-
Oyle mi tesekkur ederim bilmiyordum buda sorun benim icin akrabalarima cok uzakkeske ayirsalardi avrupa anadolu yakasi diye
-
arkadaşlar beş yıl istanbul'da çalışma zorunluluğu olduğunu duydum ama ilanda göremedim bilgisi olan var mı
-
gecen sene beyazıt kampusunde oldu sınav
-
2 sınava girebiliyoruz galiba hem Banka hem Katılıma gireceğim öyle bi durum varsa
-
Var hocam ben basvuru yaptim o sekilde 200 tl yatirioz yalniz
-
@rorschach159 girilebiliyor hocam.
-
Arkadaşlar birisi alani ne kadar iyi yaparsaniz yapın dil olmadan uzmanlik olmuyo yazmış bu konuda bilgisi olan var mı ??
-
Ziraat sinaviyla vmy sinavi ayni günmu
-
@zenginmemur evet ayni gun hocam. hatta vmy ile ptt uzmanlik da ayni gün. Bu durumdan muzdarip olanlar ptt ye bimer yolu ile ulasip sinavin erteletilmesini isteyebilir mi
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@zenginmemur evet ayni gun hocam. hatta vmy ile ptt uzmanlik da ayni gün. Bu durumdan muzdarip olanlar ptt ye bimer yolu ile ulasip sinavin erteletilmesini isteyebilir mi
Koskoca banka bunu düşünemedi mi sizce? Neden aynı gün yaptı? Siz şansınızı deneyin ancak tarihin değişecegini sanmıyorum. Bu tarih bilerek koyulmus. Devamlı çalışacak bireyleri yerleştirmek için. Ve bence gerçekten düzgün bir karar olmuş.
-
@muhalba koskoca banka bu tür hesaplara girmez. Kurumlar baska kurunlara göre tarih belirlemez bunlari bilmiyosunuz sanirim. Banka sinavi beni zaten ilgilendirmiyo girmeyecegim icin.
-
@muhalba yok hocam simdi bn ne yapayim diye sordum.Vmy 8 puan turunden aldigi icin puanim riskli ziraat bankasına mi basvutayik yoksa vmy mi?
-
@shady1 ben ulasmaya calisiyorum ama malesef operatir bagliyor personel telefona cevap vermio siz denediniz mi
-
@maliyeciniss öyle bir şey yok. Ama ingilizceyi öğrenmenizi istiyorlar girince. Zaten kendiniz de isteyeceksiniz.
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@shady1 ben ulasmaya calisiyorum ama malesef operatir bagliyor personel telefona cevap vermio siz denediniz mi
En iyisi yazili yol hocam ben basvurrdum