2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
kamu bankalarının en muzdarip oldugu konu personelinin başka sınavları da kazanıp sonra dan gitmesi bence asıl bankalar boyle hesapların içine girer mülakat zamanı geldiğinde işlerini sağlama alıp bankyı terk etmeyen elemanları aldıklaarını göreceksiniz
-
@tolga80 halkbank yüksek puanlı birçok kişiyi servis görevlisine aldı. Bi arkadaşım da girdi. İlanları görünce geçen hafta istifa etti.
-
@shady1 bende 3 gun once yazmistim duyumlar varken ama donus olmadi hocam aramalarida acmiolar bence haberdarlar durumlardan
-
@byteks1 hangi yuksek puanlilari hocam uzman yardimciligindakileri mi servise aldilar
-
@byteks1 hangi il arkadaşınız ?
-
@sahnr ankara
-
@duyguuu37 kpss yüksek puanlı ları servise aldıkları oldu.
-
Bende servise girmistim hocam hem servis icin puanim yuksekti hemde kpss puanim iyiydi o yuzden merak ettim
-
@duyguuu37 benim kpss puanı düşüktü farklı il yazmıştım mülakatta almadılar benide.
-
Bu illerin kaç kişi alacağını nasıl öğrenebiliriz, mantık yürütmeden başvuru yaptırıyolar.
-
@ezo bence ziraat katılımda en fazla 50 kişi istanbula alınır
-
@hagi girince sorun değil hocam bende istiyorum zaten. Ama şu an yok işte. Teşekkür ettim bilgi için
-
@byteks1 İlan geldi diye servisi bıraktı yanlış anlamadım değil mi?
-
@fernando-reges evet Vmy dguy guy kaymakamlık ilanlarını görünce yeterince ders çalışamıyorum halkbank servisi bıraktı.
-
bende hala başvuru yaparken yetkiniz bulunmamaktadır diyo sizde nasıl oldu ?
-
Selam herkese. Katılım mı seçmeliyiz yoksa Yatırım/Pörtföy mü ? Tecrübeli arkadaşlar öneride bulunabilir mi ?
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Başvuru esnasında irtibat kurulacak kişi bölümüne referans olarak yazdığımız kişileri mi yazacağız yoksa bize ulaşılamadığı takdirde en yakın ulaşılabilecek kişiyi mi yazacağız? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@mbguy size ulaşılmazsa aranacak kişi.
-
@mbguy henüz başvuru yapmadığım için soruyorum başvururken referans mı isteniyor ?
-
@hayal9, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@mbguy henüz başvuru yapmadığım için soruyorum başvururken referans mı isteniyor ?
Hocam ben bize ulasilamazsa ulasilabilecek bir yakinimiz diye anladim.Diger ihtimal acicasi tam bir trajikomik olay bence.