2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@handefirat ben subeden yatirmistim hocam calisanla kodlari birlikte kontrol ettik ben ikisine de yatirdim da ucret,oyle bir sey varsa elinizde yatirma surecinde hata olup olmadigini anlardiniz diye dusundum ama yanlis degil demek ki bu tur hata olmasi cok zor aslinda
-
@hayal9 ayyynen öyle diyorum Hocam yorumları okudum da aile bireylerini yazacağım artık ben
-
@mbguy bence yanlis dusunuosunuz bazi sinavlarda yazdim arananlar oldu arkadaslar aile bireyi filan yazmak garip degil mi eskiden neden yapmiyorlardi bunlari neden yazmiyorduk simdi her sinavda yazioz bazisinda direkt bilgi alinacak kisi yaziyor bazisinda iletisime gecilecek kisi yaziyor iyi dusunun derim herkese iyi calismalar
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@ladybug nasil ben her seyi guncelleyebiliom
Hocam ben katilimda ili degistirmek istedim olmuyor..
-
@ladybug, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@ladybug nasil ben her seyi guncelleyebiliom
Sectigim ili degistiremiyorum..calisma ilini
-
Calisma ili degismiyor zaten kimlik bilgileri fotograf ve sinav giris yeri degistirilio il seciminiz degismez artik
-
Önceki sınavin taban puanlarina nereden ulasabilirim? Baktim ama bulamadim bilen paylasabilir mi acaba
-
@duyguuu37 yine anadolu uni nin yaptigi bir sinavda arayip soranlar olmustu o zaman verdikleri cevaba dayanarak ben aile bireyleri dedim. Yine herkes kendisi bilir dilediginizi yazin
-
Calisma ili degismiyor zaten kimlik bilgileri fotograf ve sinav giris yeri degistirilio il seciminiz degismez artik
Bende bundan bahsediyofum hcm.
-
@ladybug hocam hangi ili değiştirmek istiyorsunuz zaten hepsi 1 kişi alacak. Ankara bursa izmir haric
-
Bir de nasibinizde varsa olmaz dediginiz il bile size gelecektir
-
@zeyno5454, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@ladybug hocam hangi ili değiştirmek istiyorsunuz zaten hepsi 1 kişi alacak. Ankara bursa izmir haric
Bursa yazdim hocam..
-
@handefirat dostum bende de aynı sorun çıkıyor nasıl çözdün ya da çözebildin mi
-
@zeyno5454 Hocam her ilin 1 kişi alacağı ilanda yazmıyordu sanırım. Bu bilgiye nasılmış ulaştınız?
-
Arkadaşlar kusura bakmayın forumu takip edemedim bilgi almak için rahatsız ediyorum ziraat uzmanlik mi ziraat finans uzmanlıği mi iyi nasıl fark var bilgi verir misiniz ?
-
@duyguuu37 hanimefendi yillarini ozel sektore vermis biri olarak soyluyorum ki: referans isteseler dogrudan referans diye belirtirler. Devlet Bankalari, adaylarin sinav merkezlerine gidip gelirlerken zarar gormelerini istemez, sirf bu gerekceyle dahi yakinlarin iletisim numaralarini talep ederler. Sakin olun ve iletisim kurulabilecek kisileri yazin
-
Arkadasimiz galiba buyuk illeri de isin icine katarak dagilim yapmis 1 er kisi demis yalniz istanbul katilim almiyor arkadaslar o ayri 15 kisilik grupta ankara haric olursa 80 kisilik kontejan 24 ile dagitilacak ankaranin fazla alim yaptigini dusunun yine de her ile 1 den fazla kisi duser ayrica sunu belirteyim basarili bir topluluk olusmasi halinde ve ihtiyac olmasi halinde bu sayilar arttirilir bunu banka kendisi de soyluyor zaten yazili sinav mulakat asamasi aylar aliyor sayilarin artmasi normal,ayrica sunu soyleyim istanbul izmir ankara gibi buyuk illeri kategori etmek de yanlis icinizden gelen yerleri yazin sunu unutmayin mulakatta yazdiginiz il icin sinava girenlerle yaris olacak ben misal bu sebeble kayseri yakin ve istedigim yer olmasina ragmen yazmadim
-
@jellinek malesef çözemedim. anadolu üniversitesinden nereyi aramamız gerek bulamadım hala. sizde yinede diğer sınava bşvurunuzu tamamlayın ortada kalmayalım en azından
-
Ortada kalmak zaten olmaz hocam anadolu uni cagri merkezi filan yok mu iletisime gecmeye calisin
-
bu surec ne zaman biter tahminen ona gore askere gidip gelecegim 6 ayi bulur mu