2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@abbasyolcu Kasımda eğitimlere başlanır
-
@abbasyolcu halk bank aralik da galiba sinav yapti nisan da is basi yapti bu birazda bankanin personel ihtiyaci ile alakali ancak bu yil bitmeden olabilir diye dusunuyorum Ya da umut ediyorum
-
@duyguuu37 hocam tr de ziraat katilim bankasi ist ANKARA izmir bursa gibi illerin dışında şube sayısı 1 tane. Bu küçük illerde alırlarsa uzman 1 kışı olur . Merak ediyorsanız ziraat katilim illerin şube sayısına siteden bakabilirsiniz
-
Arkadaşlar bir de listede karaman ili var ama karaman da ziraat katilim şubesi yok. O nasıl bişey
-
@zeyno5454 demekki acilacak.
-
@zeyno5454 torpilli cocuk havasi yaratmak icin soylemedim ama sube sayilari artacak ve bu tasra dedigimiz bolgelerde yapilanmalar iyilestirilecek ben size yanlis demedim sadece illerin 1 kisiden fazla alacagini dusunuyorum matematik yapalim dedim zaten bunda da 3 kisi filan dusuyor il basi nufusa oranli dagitirsam 2 3 4 kisi olacak ben kesin ilanda yazio gibi 1 kisi demenize aciklik getirmistim basarilar
-
Hangi ile kac kisi alinacago hic belli olmaz , gecen yillarda yasadigim sehir icin kucuk kac kisi alinabilir ki demistim o yil yeni bir sube acildi ve toplam 6 7 kisi alindi . O yuzden kucuk il az olur buyuk fazla diye dusunmemek lazim . Bunun dısinda il buyudukce yarisan kisi sayisida artacaktir
-
@merve1-2 bende tam bunu demek istiyordum,tesekkur ederim haklisiniz..
-
Yanlışım varsa düzeltin.İst 15 alacak diğer iller 80 kişi.İzmir ve Ankara İst'dan fazla almaz herhalde.Hadi 15'de onlar aldı geriye kaldı 50 kadro ve 21 il?
Ben de Mersin'i merak ediyorum -
tam yüz lira yatıracekken sınava girmek yerine bankanın yanındaki talıcıdan 1kg fıstıklı sarma alasım geldi ama yapamadım...
-
@fernando-reges halimize bakin,guy da dogru il yazip yuksek puanla acikta kalmasak,ziraatte il alimlari belirsiz kac kisi alir aceba yazsam mi,ptt sinavinda sadece dersler yaziyor konu icerikleri derya deniz bir bilgi yok vb. Aceba bizleri bu kadar muallak da birakip sistemi boyle karmasik yapinca su cirpinislarimizdan mutlu mu oluyorlar,sinav tarihlerinin cakismasi ve belirsiz mulakat surecine hic girmicem
-
@duyguuu37 acilen dil bilgisi lazım size şakası bir yana biraz uzaklaşıp ferahlayın derim. Günlerdir, saatlerdir buradasınız sakin olun. İlan gelince elbette etkilenir insan fakat sanki siz fazlaca burada yoruluyorsunuz gibi. Her şey olacağına varır. İnsanlardan fazlaca etkilenmeden il seçimine konsantre olun bence.
-
@deniz_iktisat arkadaşlar istanbul 15 kişilik mi alıyor sadece o özel olarak bekirtilen 15 kişilik ilanın dışında istanbul alım yapmıyor mu
-
@duyguuu37 Haklı bir sitem illeri yazıp karşısına kadro yazmak zor mu.Ptt sınavı da belirsizliklerle doluydu.Birbiriyle çakışan sınavlar,Sayıştay sınavı vs.. çoğaltabiliriz.Sistem,plan hiçbirşey yok ama bizden her ders için uzmanlık bekleniyor.Düzelmez bunlar gece gündüz çalışmaya devam
-
@zeyneppp ilan detaylarında mevcut oradan bakabilirsin
-
@abbasyolcu aralık başı eğitim başlar.
-
dostlar ziraatte il tercihi sınava başvururken mi seçiliyor guy vb.. gibi başvuran arkadaşlara soruyorum
-
@kurumsinavi en basinda basvururken tercih yapiyorsun. Yani sinavdan evvel. GUY'da en azindan once (kpss) puan sonra il tercihi var, burada once il tercihi sonrasinda puan (sinav) var.
-
Ziraat katılım bu sene istanbul da nerelerde şube açar
-
Beyler benim tecilim 31.09.2018de doluyor ama yüksek lisans ile uzatmayı düşünüyorum.Başvuruda 31.09.2018 yazsam sıkıntı olur mu yoksa 2020 falan mı yazayım? Varmıdır yardımcı olabilecek birisi?