2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bilgi alinacak kisiler olmasi lazim arkadaslar birkac sinavda daha boyle oldu yaziyoruz artik hepsine basvuruda
-
@ladybug Hocam benim de aklım kariyer.netteki banka ilanlarına gitti orada irtibat olarak referans verebileceğimiz aile yakınları hariç kişileri isteyen bankalar vardı ama mesela torpil referansı değil bu atıyorum arkadaşının numarasını yazıyorsun onu arayıp seninle ilgili soru sorup bilgi alıyorlar diye biliyorum. Nitekim SGK başvurusunda da aynı olay olmuştu. Kafam çok karıştı
-
@ladybug kesinlikle hocam umarım öyledir
-
@mbguy mesela hocalarımız, eski işveren vs. gibi doğru mu anlıyorum hocam ? Bizler hakkında olumlu izlenim aktarabilecek birilerini yazmalıyız bu durumda yoksa bankanın şuan kastettiği bize bilgi vermek amaçlı ulaşamadıkları durumda ikinci bir iletişim numarası mı? Bu durumda da aileden birini yazmak mantıklı olan. Başvuran arkadaşlar hangisine göre başvurdunuz acaba ?
-
Son Halkbank sınavında yakınların numarası yazılmıştı
-
@mbguy, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@ladybug Hocam benim de aklım kariyer.netteki banka ilanlarına gitti orada irtibat olarak referans verebileceğimiz aile yakınları hariç kişileri isteyen bankalar vardı ama mesela torpil referansı değil bu atıyorum arkadaşının numarasını yazıyorsun onu arayıp seninle ilgili soru sorup bilgi alıyorlar diye biliyorum. Nitekim SGK başvurusunda da aynı olay olmuştu. Kafam çok karıştı
Malum hakeden insanlarin hakki yeniliyor...o kadar ugrasiyoruz oldu bu sefer bitti diye ama mulakatta takiliyoruz.Sonrasi al bastan.Bi sinav aciyor.En az 100 lira.Git gel kal ye bekle derken anne babalarimiza cok yuk oluyoruz sanki tek dertleri bitmisiz gibi...bi de bu torpil ay pardon referans diyecektim insanlarin gozune soksunlar.Yok artik bu kadar da vicdansiz olamazlar herhalde...
-
Arkadaslar bence guzel kisiler yazin arkadas filan yazmayin torpil demiom ama eski is yerimdekj muduru yazdim ben misal guzel izlenim verecek kisiler olsun
-
Ya ben başvuru sitesine giremiyorum açılmıyor aynı problemi yaşayan var mı?
-
Sınava sizce kaç bin kişi başvurur arkadaşlar?
-
Orası size ulasılamaması durumunda aranacak kisiler icin ailenizden birilerini yazabilirsiniz
-
Başvuru yaptıktan sonra tercihler değiştirilebiliyor mu?
-
Evet ben girdim sisteme guncelleme oluo
-
@duyguuu37 ben değiştirememiştim nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz
-
Sadece sinav giris yeri guncellenebiliyor..
-
arkadaşlar ben finans grubu için para yatırdım fakat sistemde diğerine başvrum açık ne yapmam gerekiyor
-
bankayı aradım anadolu üniversitesiyle görüşmem gerekiyormuş fakat hangi birimi arayacağımı bilemedim. bi fikri olan var mı
-
@bonus guncelleme yap diosunuz buton var zaten
-
@ladybug nasil ben her seyi guncelleyebiliom
-
@handefirat paranizi banka subesinden mi kendiniz mi yatirdiniz dekontta yazan sinav kodlari oluyor sizinkisi dogru dimi
-
@duyguuu37 kendim yatırdım atm den fakat kodu göremedim ?