2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar ingilizce olmadan ziraat sınavlarından hangisine başvurmak daha iyi olur sizde tüm sınavlarında ingilizce puan dağılımı aynı mı?
Bundan önce halkbank servis sınavından 70 civarı bir puan almıştım yine ingilizcesiz bu bir referans olur mu iki sınav arasında nasıl olur? -
KARAMAN YAZANLAR KIMLER
-
@0626 aslinda eskiden uzman yardimciligi icin ziraat ilaninda her alan icin sorularin en az yarisina cevap verme sarti vardi,su an gozden kacirdim mi diye ilani defalarca kontrol ettim yok,agirliklar verilmis sadece,yazili sinav bu sekilde gecilebilir ama eskiden yapilan halk bank ve ziraat bankasi sinavdan sonra(uzman yardimcisi) mulakatda ingilizce gorev tanimi yaptirdiklari oldu buna gore karar verin belki yardimci olur hocam
-
Arkadaşlar geçmiş yılların taban puanlarına ulaşabilen var mı?
-
@ysldyg bende bulamadim hocam ziraat bankasinin zaten alimi hep istanbul,katilim yeni oldugu icin o sebeble puanlar yok galiba,gise alimi olmustu ama onda sinava girenlerde sadece kendi puanini gormustu taban aciklamadilar
-
@hagi mrb hagi banka tekrar ilana gircek mi güvenlik alımı diğer bölüm alımlarda bilginiz var mı net bi şekilde cevaplarsanız sevinirim tsk.
-
Ziraat katılımda geçen sene son mulakata kalan kisinin puani 71di. Bu puana diğer iştirakler için sınava girenlerin puanı dahil miydi hatırlamıyorum ama herkes dahildi muhtemelen.
-
arkadaşlar yetkiniz bulunmamaktadır diye uyarı alıp başvuramıyorum bu sorunu yaşayan var mı?
-
@rintintin benim de olmuştu parayı yatırdıktan bir gün sonra düzeldi
-
@duyguuu37 karar vermek için elimizde bir şey yok. Çok kötü oldu bu
-
Arkadaşlar wp grubu varsa linkini atarmısınız
-
Aynen. Ben de dahil olup surec hakkinda paylasilan fikirlere dahil olmak isterim.
-
Hocam ben bu idari hukuk gibi alan derslerini almadımda bana sınav öncesi alabileceğim kitapların önerisinde yada başka nasıl çalışabilirim rica etsem yardımcı olabilir misiniz
-
@ladybug başvurduktan sonra çalışma ilini değiştirebildiniz mi ?
-
@ysldyg hayir.
-
Daha önce uzman yardımcılığı sınavına giren olduysa söyleyebilir mi acaba iktisatta mikro mu yoksa makro mu ağırlıklı?
-
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Kaç tane foto yükledim ama hepsinde "Lütfen yüzünüzün net olarak görülebildiği bir fotoğraf yükleyiniz." diye uyarı çıktı. Sizlerde de oldu mu napmam lazım?
-
@catology fotonun aşağısında büyütme küçültme çubuğu var onu kullanarak fotoğrafını küçült sorun çözülür sanırım
-
@bonus onu da kullandım her foto koyuşumda ama kabul etmemişti
-
@catology sanırım dosya boyutundan kaynaklı olabilir