2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bonus sadece 115 kb ve her başvuruda kullandığım fotoydu. Biraz sakal olmasından dolayı mı acaba?
-
Bu yetki aşaması ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı?
-
Sakalla da alakası yok herşeyi denedim farklı tarayıcılardan denedim mobilden denedim en az 15 tane boyutu az foto denedim ama hepsinde yüzünüzün belli olduğu fotoyu seçin diyor böyle saçma hata mı olur ya kime bildirmek lazım bunu anadolu üniden
-
Arkadaşlar merhaba , bildiğimiz gibi ziraat bankasının kendisinin ve finans grubunun uzman yardımcısı alımı var . İkisinede başvurmayı düşünüyordum fakat , anladığım kadarıyla ziraat bankasının uzman yardımcısı 100 kişilik alımı yalnızca istanbul için mi ,çünkü çalışma yeri İSTANBUL Gözüküyor .Zira Ankara'da yaşadığım için İstanbula gidemem.Maaştan bişey kalmaz çünkü.Acaba yanlışmı anladım ben.Finans grubunda şehir tercih edebiliyoruz galiba ama Ziraat bankasının kendisinin uzman yardımcıları hepsi istanbulda mı çalısıyor orasını anlamadım.Yani kısacası ; 100 kişilik alımın hepsi istanbul için mi ? burdaki 100 kişi ; https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz-ZB/insan-kaynaklari/Documents/ziraatbankasiuzman-yardimcisi-20062018.pdf
çünkü çalışma ili istanbul diyor. -
@sinavparambitti Aynen hocam İstanbul için.Bir tek Finans Grubunda il tercihi yapıyorsunuz.
-
@eomer, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Aynen hocam İstanbul için.
yani ziraat uzmanlık sadece istanbul da çalışabiliyor demi üstad yanlış anlamamış.Diğerinde kendi istediğimiz yerde çalışabiliyoruz.
-
@catology hocam aynı hatayı ben de alıyorum. 2 farklı fotoğrafla da denedim yüzünüzün net olduğu fotoğrafı seçin diyor.
-
@catology Hocam aynı fotoğrafları telefona atıp telefondan fotoğrafı yükledim ve kabul etti.
-
@sinavparambitti Evet hocam. Zaten finans grubunu ilanının en altında açılan iller yazıyor.Tercihde bulunurken de görürsün illeri.
-
Arkadaslar hepinize kolay gelsin. Sizce istanbul icin uzmanliga mi başvurmak mantikli yoksa katilima mi ? Fikrinizi ogrenmek istiyorum. İstanbuldan ziyade kendi sehrimde çalışmak istiyorum o yuzden katilima giricem. Ama illerin kac kisi aldigi belirsiz. ? Teşekkürler..
-
@eomer hocam arkadaşım başvururken irtibat numaralarina başına sıfır eklemeyi unutmuş sıkıntı olur mu doye soruyor bilginiz var mı
-
@taylor irtibat numarasını çevirecek adam başına sıfır koymayı akıl eder hocam merak etmeyin bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
-
@sad38guy hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz. Ne yazık Ki illerin alımı belli değil.
-
@zeyno5454 Kayseri. Aynen yaa 100 kisilik istsnbulu yazicam ya da katilima gircem kararsizim halen
-
arkadaşlar ben de başvuracağım ziraate yalnız merak ediyorum benim gibi olan var mı.benim ingilizcem hiç yok.tamamen alan bilgime güvenerek gireceğim bu sınava.
şansım çok mu düşük...halkbankta çok çalışmadan 63 alarak mülakattan elenmiştim(servis görevlisi içindi ve orda ingilizce sanırım yuzde 10 etkiliydi) -
@orwell hocam dün mobilden denemiştim olmamıştı bu sabah denedim oldu çok teşekkürler
-
@marjinalfaydali Hocam ben halk sinavinda 40 da 15d yapmıştım ziraat katilim sinavinda ise 20 de 11d. Ziraatte 75 ile mülakata kalmıştım. İngilizceye çok takılmayın ortalama bir ingilizceniz varsa Ziraatin ingilizcesi halledilir. Kültüre dikkat edin en çok ordan zorlanan oldu bi önceki sınavda.
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@marjinalfaydali Hocam ben halk sinavinda 40 da 15d yapmıştım ziraat katilim sinavinda ise 20 de 11d. Ziraatte 75 ile mülakata kalmıştım. İngilizceye çok takılmayın ortalama bir ingilizceniz varsa Ziraatin ingilizcesi halledilir. Kültüre dikkat edin en çok ordan zorlanan oldu bi önceki sınavda.
İngilizcem sıfır yazmışsiniz ben yanlis gormusum ama yine de şansınız var ingilzce disindakiler yerlerden fire vermemeye bakın. Zaten atarak ingnin %25 lik kısmını yaparsınız 2-3 soru da çözebilirseniz tamamdır.
-
Her ikisine de başvurmak istiyorum ama sınav ücreti beni benden aldı ya bi yanım yapma diyor bi yanım sonra pişman olursun gitmişken gir hepsine. Sizler ne düşündünüz nasıl karar verdiniz arkadaşlar ?
-
@ilanmılano hocam sıfır derken şöyle.lisede ünide vs iyiydi.yani baksam grammerleri hatırlarım hemen.sadece kpss çalıştığım için bakmıyorum epeydir o yüzden sıfır dedim.
kelime zaten ezber yapamam şu saatten sonra ama grammerden belki yakalarım 3 5 soru.
alan bilgim fena değil.
kültür kısmında hem ziraat hem halk biraz değişik sorular soruyor.tarih coğrafyadan ziyade bankacılıkla alakalı sorular daha baskın.o yüzden belirleyici bölüm kültür aslında.
başvurdum bakalım.hayırlısı olsun.