2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hayal9 bende aynı ikilemde kaldım ama başvurdum hocam ikisine de nasibin nerden geleceği belli olmaz.
halkbankası mülakattan elendim git gel bir sürü masraf,sonra bir katılım bankası için tekrar kalktım istanbula gittim ve o da olmadı..yani maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç...beni tek umutlandıransa ''ya nasibimde varsa?'' sorusu.
bu yüzden başvurdum. -
@ilanmılano sizin ingilizceniz iyi sanırım hocam.ben halkbankasında bakmadım bile ingilizceye direk salladım.rahatça alanı çözeyim diye.denilene göre çok zor değilmiş servis ingilizcesi.
tabii bu uzmanlık belki biraz daha zor olur -
deniz_iktisat hocam özelden yazmışsınız yardımcı olmak için teşekkür ederim lakin kullanıcı odası boş şeklinde uyarı veriyor ve cevabım bir türlü gitmiyor.
burdan yazayım.haklısınız şansımı her türlü denemeliyim bu yüzden başvurdum.çok teşekkür ederim azimlendirdiğiniz için.
not:egolu bir insan değilim çok şükür,olmam da.... -
-
@marjinalfaydali Pek yok hocam yds kursuna fln gittim ama hiç calisamadim kpss yuzunden ingilizceye. Ziraat katılım sınavı hem az soru hem de kolaydı o yüzden 20 de 11d yaptım soru sayısı arttıkça zorlanıyorum. Ama az birsey ing varsa %30-40 civari dogru yeterli olur. Ben giremiyorum sınava vmy sınavı sebebiyle herkese başarılar.
-
@ilanmılano çok teşekkürler hocam.kpss den sonra biraz grammer bakarım, olduğu kadar artık.size de sınavınızda başarılar.
-
@marjinalfaydali bende halk bankasından 59 aldım İngilizce hiç yok İngilizce çalışmaktansa gky alan çalışırım daha fazla soru sayısı daha fazla çünkü inşallah bu sefer olur
-
@bynkeynes hocam ingilizce ağırlığı %30 vermiş ya? haliyle soru sayısı az olsa da katsayısı yüksek anladım ben o orandan? yanlış mıyım?
zaten şimdi kpss için belki bi ihtimsl guy için çalışıyorum alana.kpss den sonra 10 gün d grammer bakarsam iyi olur. -
@marjinalfaydali hocam Halkbank ın benden maddi manevi götürdüklerini hatırlamak bile istemiyorum inanın. Sonrasında insan çekiniyor işte yine mi boşa gidecek diye ama dediğiniz gibi nasibi kovalamazsak bir şey olacağı yok içimizde kalmasın gitmişken girmekte fayda vardır, sağolun başarılar.
-
@marjinalfaydali yaa orası belirsiz işte ilk bende senin anladığın gibi anladım bı kaç arkadaşa sordum soru sayısı az olduğu için yine de çok getirisi olmaz dediler sonuçta yüzdeler soru sayısıyla çarpılacak dediler tam da açıklanmamış ama ben İngilizcenin getirisi az olur diye düşünmek istiyorum
-
@bynkeynes halkbank ta da öyle diyorlardı. 30 ING, 30 gkgy, 40 puan alan işte. Puan sayısını soruya böldüğünüzde de soru başına düşen puanı bulursunuz.
Alan 0.8, gkgy 0.6, ing 1.5 Puan oluyor. -
Universite mezunu insanlariz ve hatta bence bir cogumuz yuksek lisans Ogrenci ya da mezunu ama dert ingilizce,uzman yardimciligi icin ingilizceye mulakatta onem veriyorlardi arkadaslar ziraatte de halk da uzman yardimcisi ve mufettis yardimcisi mulakatinda ingilizce sorular soruldu,yazili sinav da su an baraj yok onceden en az yarısina cevap vermek lazimdi,gk gy alan ile yazili sinav kurtarilabilir,ama mulakata kalirsanjz ingilizce az cok ogrenmeye calisin tavsiyemdir..
-
@byteks1 İngilizcenin serviste getirisi azdı diye hatırlıyorum sağolun ben İngilizce çalışmaya başliyim ufaktan
-
@bynkeynes inşallah öyledir hocam.öbür türlü şansımız düşüyor yoksa
-
@duyguuu37 kesinlikle hocam.zaten bu sınavdan bağımsız olarak önümdeki bi kaç sınavı atlatınca ingilizve öğrenmeye başlayacağım..ayağımıza kara çalı gibi dolanıyor her sınavda.artık o çalıyı fırsata dönüştürmek şart oldu.
-
@marjinalfaydali aynen hocam bizde de hata var sistem de de ama mecburuz artik insallah onumuzdeki sinavlar guzel gecerde calisirken stressiz bir sekilde yapariz bir seyleribasarilar..
-
@osmanozcan makro
-
@sinavparambitti ziraat finans grubunda da sadece katılım için il seçeneği var. Ziraat portföy ve yatırım istanbul'da.
-
hocam gy gk hangi konular acaba bilginiz var mı? Tarih kısmında hepsinden mi yoksa inkılap tarihinden mi sorumluyuz?
-
@economist4692 gk gy banka sinavlarin da supriz olabilio halk bank da bedir savasi mi ne sorulmustu tarih kisminda dusunyn artik