2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ladybug biz 1 ve 2ye başvuruyoruz değil mi 3 teknoloji diyor o bizi ilgilendirmiyor sanırım doğru mu ?
-
@anyone uygulamada yok. İnternet şubede var.
-
@deniz_iktisat portföy de katılım fonları gibi belli alanlarda çalışmayı seçebiliyormuyuz
-
@2iki yani evet..muhendis degilseniz 1 ve 2
-
@ladybug eyvallah hocam
-
arkadaşlar kayıt yapamadım parayı yatırdım herşey tamam yetkiniz bulunmamaktadır diyor yardımcı olur musunuz
-
@bohr hocam 1 2 saat bekleyin.anadolu uninin hesabina gecene kadar oyle bi ibare cikiyor evet ama bi kac saate duzeliyor merak etmeyin.
Ben de dun yatirdim parayi.ayni sey oldu.2 saat sonra basvurabildim. -
Başvuru yaptıktan sonra değiştirme şansımız yok mu? Bi yolu varsa söyleyin lütfen bi yerleri aramak falan gerekiyorsa
-
Ziraat teknoloji sınavına daha önce giren mühendis arkadaşlar, yazılım, iş analistliği ve altyapı sistemi uzman yardımcılığı için alan sınavı ortak mıdır ? yoksa sadece seçtiğimiz alandan mı alan bilgisi soruluyor ? Örneğin altyapı sistem uzman yardımcılığı için başvuru yaptım. Alan sınavında sadece bu alana özgü sorular mı olacaktır ?
-
@felix-felicis 0222 335 0580/2286
-
@gretchen teşekkür ederim aradım. Hiçbir şekilde değişiklik yapılamıyormuş
-
Arkadaşlar ben başvuramadım bari size fikir olsun. Geçen sene katılım 70 kişi istanbul, leasing 15 kişi istanbul ve birkaç il alıyordu. İstanbul yazmak isteyen katılım yazdı ve leasing istanbul 61 le mülakata giren oldu. Ben katılım için istanbulun olduğunu bilmiyordum farklı il seçtim. Yine istanbul yazan portföy, yatırım için başvurur. Katılım istanbul düşük kapatır diye düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem kararsız olanlara fikir olması açısından yazıyorum.
-
hocam bu sınavla ilgili nasıl bir plan içindesiniz.Hangi birime başvuru yapacaksınız benim bir bilgim yok.Başvurmak konusunda da kararsızım ve konulara çok az hakimim.Biraz olsun bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
-
@felix-felicis hocam sınav nasıl olur zor mu gelir sorular
-
Ziraat katılım hakkında bilgisi olan var mi? Maas ve özlük hakları ziraatin kendisiyle birebir mı ona göre basvuracagimda ?
-
Sınav gene olarak zor değil. Yetenek ve alan kolay, kültür zor, ingilizce yds den daha kolay oluyor. Benim yds 30 ingilizceden 9d 11 yanlış yapmıştım. Rahat yarısı yapılır bence. Maaş vs bilgim yok açıkçası. Katılım da diyarbakıra başvurdum memleketten dolayı ama dediğim gibi istanbul olduğunu bilseydim ona başvururdum ne yazıkki değiştiremiyorum. İl konusu şans biraz stratejik birazda yaşamak istediğiniz yere göre seçim yapın. İl seçme konusuda kimse bilgili değil kontenjan falan bilinmiyor
-
Sınav parasını internetten yatıranlara soruyorum.
İnternet sitesinde bireysel hesap girişi yapmadan para ödenmiyor mu? Ziraat hesabım yok,sitede de sınav parası yatırma bölümü göremedim. Olmazsa yarın şubeye gideyim. -
İngilizceyi sınav da hallettik diyelim mülakatta sormazlar mı acaba?
-
@nebube Banka mülakatlarında kolay kolay sorulmuyor dostum.
-
@paretowilfredo @nebube uzman yardimcisi ve mufettis yardimciligi mulakatlarinda sorulur hocam daha once soruldu ziraat ve halk bank icin diyorum ozel bankalari bilemem,ingilizce soru rast gelen o kisi de biz olabiliriz belli olmaz daha once de dedim sinav gecilsede mulakat icin hatta lutfen kendimiz icin ingilizce ogrenelim iyi calismalar