2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 Aksine özelde soruluyor da Ziraat de duymamıştım dostum, çok teşekkür ederim düzeltmen için. Kesinlikle katılıyorum söylediğine, dil öğrenmek sınav için değil kendini geliştirmek için olmalı.
-
@paretowilfredo gorev tanimini ingilizce anlat demislerdi de hocam arkadasima,o yuzden ara ara olsa da denk gelebilir riske atmayalim diye tavsiyeydi
-
@duyguuu37 İyi ettiniz dostum. Yanlış yönlendirmenin eşiğinden döndürdünüz beni de Sağolasınız.
-
sevgili dostlar başvuru yapacağım ama elimde pc yok telefondan işlemi tamamlayabilir miyim yoksa hiç başlamadan pcden mi yapayım ?
-
@2iki tlf dan yapabilirsin ben yaptim masaüstü sitesi haline getirirsen daha rahat olur
-
@marjinalfaydali hocam teşekürler tamamdır
-
Arkadaşlar ziraat finansa olurda girersek döviz piyasaları ile ilgili bir bölümde çalışabilir miyiz bu alana bir ilgim var çalışan veya bilgi sahibi olan Arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
@felix-felicis katılım diğer bölgelere göre yüksek kapattı istanbul yanlış bilgi paylaşımı olmasın 71 veya 72 ile kapattı. Tabi tamamen şans meselesi. Ama leasing düşük kapattı 61 ile . Portföy yüksekti.
-
@duyguuu37 @paretowilfredo Teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için.İngilizce çalışıyorum zaten ama konuşma konusunda biraz özgüvenim eksik.o yüzden korkuyorum.:/
-
@nebube Onun yolu sürekli konusmak dostum. Kendi kendine Ingilizce dusunerek cumlelestirmeye alismalisin. Belli metinler hazirlayip zihninde, ki bu bankacilik alanina dair ya da meslege dair essays seklinde olabilir bunlari sesli bir sekilde dile getirerek hazirlanabilirsin. En azindan ilk kez komisyon karsiinda olmaz bu konusman. Keza her dil icin de bu boyledir. Surekli olarak konusma halinde olmak bahsettiginiz ozguven eksikligini giderecektir.
-
@nebube bankadaki personeller, bazi birimler haric cok da ingilizce kullanmiyorlar. Hele hele de insan kaynaklari birimi hic kullanmiyor denilebilir cunku yerli bankalarin merkez birimlerinde cok fazla yabanci personel yok. Defalarca "yabanci" finans/danismanlik kurumlarinda mulakata girip ort yuzde 70 basari elde etmis biri olarak sana tavsiyem temelde:
Kisisel bilgilerin
Varsa is tecrubelerin
Neden ziraati sectigin
Neden bu meslegi sectigin
Sosyal hayatta neleri yapmaktan hoslandigin
Kariye planlaman
Bunlari sorarlar. Al eline kalem kagit, clauselari ve ara sira bilinmedik kelimeleri kullanarak guzel bir yazilama yap. Sonra kendi kedine anahtar kelimeler aracigiliyla ezberle bunlari. Eminim sen de yuzde 70 basari elde edeceksindir. Zaten senden kurum icerisinde istenen de ortalama upper duzeyinde bir ingilizce oluyor. -
@paretowilfredo @monopsonoğlu Tamamdır hocam teşekkürler tavsiyeleriniz için:)
-
Yetkiniz bulunmamaktır hatası alan var mı acil ??
-
@herhangibiri ödemeler sisteme geç düşüyor, biraz bekleyin düzelecektir.
-
sınav ücretini ATM'den yatıran var mı arkadaşlar? Varsa nasıl yapıldığını bir zahmet anlatabilir mi acaba?
-
@acctuerrx ben az önce yatırdım dostum.
Kartsız işlem, ödemeler, sınav başvuruları, ziraat sınavları yolunda yaptım. -
@mneclk, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@felix-felicis katılım diğer bölgelere göre yüksek kapattı istanbul yanlış bilgi paylaşımı olmasın 71 veya 72 ile kapattı. Tabi tamamen şans meselesi. Ama leasing düşük kapattı 61 ile . Portföy yüksekti.
Bende onu yazdım zaten. Herkes istanbul katılıma yüklenince leasing istanbul düşük kapattı. Şans işi tabi. Ama stratejik davranmak gerekiyor bazen
-
Arkadaşlar merhaba
Ben Ziraat bankası sınavı için para yatırdım. Gişeci doğum tarihimi yanlış yazmış, gün ve yıl kısmı doğru ama ay kısmını yanlış yazmış. Düzeltmesini istediğimde "Sen başvur, sorun olursa geri gel. Merkezi arayacağım." dedi. Şu an sistemin açılmasını bekliyorum da başvuru yaparken doğum tarihimizi manuel olarak mı giriyoruz ya da otomatik girilmiş mi oluyor? Eğer manuel olarak giriyorsa hatayı düzeltebilirim ancak kaydı bankaya verdiğim bilgi üzerinden yapıyorsa yanlış beyanda bulunmuş olmamak için bankaya tekrar gidip düzelttireceğim. Şu an yetkiniz bulunmamaktadır uyarısı alıyorum, bekliyorum sistemin açılmasını.
-
@deschain Sorun olacağını sanmıyorum otomatik girilse bile Mernis'teki bilgiler dikkate alınacaktır
-
@fernando-reges Teşekkürler hocam.