2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@deschain Anadolu üninin sistemine kayıt olurken elle doğum tarihi giriliyor.
-
Yalnızca ziraat katılıma başvuracak az sayıda kişilerden olacağım heralde Katılım için bile kararsızım hala ama bakalım hayırlısı.
-
Arkadaşlar gk gy soruları çok değişik oluyor yazmışlar özellikle tarih bildiğimiz tarih değil falan . Ne tarz oluyor o zaman bilen var mı ?
-
@kilici bende katılıma başvurdum da kötü mü ki niye az kişi başvuruyor
-
@maliyeciniss hocam ben biraz okumaya calistim da ayni kanaati edinemedim size. Neden boyle bir dusunce olustu acaba? Gercekten ogrenmek adina soruyorum.
-
@lucasinemmisi hocam katılıma basvuracak sınırlı sayıda kişidenim yazmış ya az kisi neden basvuruyo acaba ondan dedim ama arkadaş şeyi de kasdetmiş olabilir hem sabahki uzmanlik hem katılım değil yalnızca katılıma basvuruyorum demek istemişte olabilir
-
Arkadaşlar başvuru ücreti yatırma yarın son gün haberiniz olsun.
-
Arkadaşlar bu fotoğraf olayını nasıl çözdünüz? Ne yüklersem yükleyeyim net olsun diyor pc kamerasıyla bile denedim
-
Hem katılım hem normal ziraate başvurabiliyoruz sanırım değil mi?
-
@duryy evet hocam
-
hocam katılıma başvuru yaparken il tercihinde bulunuyorsun değil mi?yoksa sonradan rastgele mi atama yapılıyor?
-
''İlin ihtiyacının 4 katı'' resmen siz boşluğa doğru oltayı atın balık tutarsınız biz size haber veririz hesabı böyle saçmalık olur mu ya?
-
@maliyeciniss Yok hocam genelde herkes ikisine birlikte başvuruyor o yüzden hem de katılımda daha az kişi alınıyor o yüzden demiştim
-
@rorschach159 aynen kaç kişi alacağı da belli değil.keşke 4 katını çağırıp rastgele atama yapsalar.
-
Katılım, Portföy, Yatırım arasında benim gibi hala karar vermeyenler için tavsiye verebilecek birileri var mı ?
-
@byteks1 yazildi yukari, biraz basit emekle aydinlanirsin.
-
@lucasinemmisi okudum onları zaten. Yeni bişeyler yazan olur belki diye yazdım.
-
Arkadaşlar İstanbul'da yaşayanların İstanbul dışında yaşayanlara göre bir önceliği oluyor mu işe alımlarda bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar ben katılım uzman yrd seçicektim sanırım parayı yanlış yere yatırmışım şimdi fark ettim yapılabilcek bir işlem var mı
-
@gg352017 sube duzeltiyor subeye varin basvuru yapmadiysaniz henuz, sube iptal edip bir sure bekleyip duzeltiyor.