2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
bu sınava kayseriden başvuran ankarada sınava girecek var mı forumda
-
@krdnl38 ben hocam kayseriden sinava cagrilmak nasip olursa
-
@duyguuu37 kayseriden ankaraya gidecem sinava cagrilirsam
-
Bilgi paylaşımı için whatsapp grubu kursak katılan olur mu
-
@halimtekeli vallahi harika olur hem bilgi tecrube paylasimi olur. Yanlis islere bulasanlari da engelleriz
-
WhatsApp Group: https://chat.whatsapp.com/G4p69ueduxE1C1VUkhTFRX
-
@halimtekeli burada insanlar yeterince bilgi akisi sagliyor,WhatsApp hem kisitli uye sayisi hem de uye olmak istemeyenler olabilir,sorusunun cevabini herkes aliyor burada,mumkun oldukca da kibar davraniyor herkes bence gereksiz
-
Arkadaşlar watsap grupu kazananlar olunca açılır sınavdan sonra... soru cevap buradan yapalim şimdi hiç watsap a bulaşmayın. Geçen yıl böyle grupa katılmıştım. Telefon numaram tüm bi ile dağıtılmıştı. Benim fikrim iyi olmuyor böyle gruplar watsapta.
-
Zaten sınava basvuran herkes girmicek
mi neden cagrılırsam dediniz acaba -
İletişim bilgilerinden cep telefonunu göstermiyor birturlu. herturlusunu denedim yazarken hata aliyorum.Pc yok bende cep telefonundan başarabilen var mi?
-
@palamut Bilgisayardan girince telefonuna onay kodu geliyo. Telefondan girince görünmüyo onay kodu seçeneği. Emin değilim ama masaüstü seklinde açıp dene istersen
-
@birinadi girecek o kadae kusura bakmayin,ben o kadar cok gruptan bildirim aliyorum ki aklim karisti bir an guy sayfasina yaziyorum sandim
-
Bir şey merak ediyorum;
Hem normal uzman yardımcılığı hem de finans grubu için başvuru yapılınca iki ayrı sınava mı giriliyor? Yoksa tek sınav üstünden değerlendirmesi mi yapılıyor? idari grup için -
Katılım İstanbul alımında genel müdürlük de var mı
-
Ne kadar başvuru oldu acaba bilen var mı
-
@meezunn iki ayrı sınav
-
arkadaşlar bu sınavda yanlışlar doğruyu götürüyor mu? ilanda böyle bir ibare göremedim acaba gözden mi kaçırdım
-
@issiz-0 banka sinavlarinda genelde olmaz diye biliyorum
-
@lucasinemmisi inşallah olmaz
-
Katılımda Tekirdağ'a başvuran var mı?