2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hagi teşekkürler kardeşim bilgi için
-
Gk gy 0.6
Alan 0.8
Ing 1.5 mi arkadaşlar ???? Sınavdaki katsayılar -
@zeyno5454 kaynaginiz nedir acaba bu rakamlar için
-
@zeyno5454 bu hesap ilginc ilginc veriler paylasip hic kaynak belirtmemekte ya haydi hayirlisi
-
@krdnl38 katsayılar verilmiş soru sayılarının karşısında 4.sayfada https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz-ZB/insan-kaynaklari/Documents/ziraatbankasiuzman-yardimcisi-20062018.pdf
-
@zeyno5454 soru başına katsayilar bunlar ancak finans grubunda katsayilar belirlenmemis. Büyük ihtimal bilincli.
-
Arkadslar numarami guncelledigim halde basvurumda telefo numaranizi gunceleyin deyip duruo nasil halletcem bunu *
* -
-
@bcbc3434 hocam yuzde 30 etkili ya o yüzden.
malum alanda ve gk gy de hata payımıın az olması gerekiyor bu yüzden. -
@duyguuu37 hocam zaten 50 ye indirilmesinin etikliğinden bahsetmiyoruz(ki bence de etik değildi),anlatmak istediğim soru sayısı da değil.başvuru sayısının yoğunluğu...o sınavda da katsayılar farklıydı ve yüksek netlere düşük puanlar geldi,muhtemelen bunda da öyle olacak.
bunda hem katsayıların etkisi var hem de başvurunun çokluğunun..
yani sayı gözünüzü korkutmasın.öylesine giren de var,alakasız lisans bölümleri de var,alakalı olup da yeterince alan bilgisi olmayanda....evet alım sayısı çok az.bu yüzden baraj çekilme gibi bir olay olmaz burda ama yapılamayacak gibi de değil bence. -
@asdasd evet bizi kendi alanımızdan mezun olanlar ilgilendiriyor.ki onda da alan bilgisi çok az olup başvuranlar var,bizzat çevremden.hem sınavı görmek istiyorlar,hem denemek istiyorlar vs..
bu sınavda alan bilgisi olan rahat eder ama ingilizce de varsa tadından yenmez..ziraatin alan sınavı çok zor olmuyor.gk kısmı değişik oluyor bir tek.bi de ing sorun işte. -
@marjinalfaydali anladim hocam insallah dediginiz gibi olurbende alan ve ingilizceden korkmuyorum ama gk gy bayag gerio birde sayinin az olmasi ve il kontejanlarinin belirsizligi bakalim sinava girince gorecegiz insallah,iyi calismalar..
-
@duyguuu37 alandan ben de korkmuyorum korktuğum kısım sürpriz soruların geldiği gk ve unuttuğum ingilizce...hayırlısı olsun inşallah.iyi çalışmalar: )
-
ARKADAŞLAR ZIRAAT SERVIS NEDEN ILAN VERMIYOR 2014.TEN BERI ???? DAHA NE KADAR BEKLEYECEK ???
-
Bu sayfada duyumu paylaşan bilgi verse ya ne iyi olur ya.
-
@zeyno5454 bu alimi iceriden tamamliyorlarmis bilemiyorum,halk bank da almiyordu ama cv ulastirip girenler olmustu iste oda 3 yil sonra gecen yil cikti ilana,aslinda cevap basitte ben cevaplamayim bunu
-
Arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz?
-
@kuznets_12 anonim
-
@kuznets_12, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz?
Ceteris paribus
-
@kuznets_12 mikro makro yüksel bilgili
-
Alan neyse de gk gy degisik oluyor banka sinavlarinda onlara nasil calisiyorsunuz