2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@mrmert dusuk kapatacagini dusunmuyorum ben hocam,daha once puani asagi cekilen halk gibi olur diye umut edildi ama; uzman yardimciligi pek oyle olmuyor hem su an kpss den sonra bayag artar gibi,ben alanciyim gk gy bayag urkutuo
-
@duyguuu37 halk bankası uzmanlık ve servis baraj puanı düşmüştü. 50 idi. Yanlış mi biliyorum acaba
-
@zeyno5454 halk bankasindan neden cikarim yapiliyor anlamiyorum inanin,o sinavda gise alimi cok fazlaydi gise icin yapilan sinavda klasik banka sinavlarinin bir tik ustuydu,genel olarak bakildiginda ise 150 soru vardi sinavda yani ziraatin sinavindan yuzde elli daha fazla derslerin katsayilari daha farkli,belki umut etmek istiyorsunuz bu dogrultuyu dusunup ama;buda benim sahsi fikrim basarilar
-
@zeyno5454 umut ettiginiz gibi olsun insallah her sey..
-
@duyguuu37 inşallah 🧚️
-
sizce kaç olur taban puanları tahminleriniz neler 75 falan mı?
-
@mrmert bence bunun için ilk önce soruları görmek lazım sanki
-
Halkbank 170 uzman yardımcısı almasına rağmen 50’ye düşmüştü puanlar. Tabi müfettişlik için falan girenler de vardı ama sonuçta onlar farklı değerlendirildi. Ziraat de uzmanlıkta abartılı yüksek olmaz bence
-
Ankara da sınava girecekler nerede konaklayacak?
-
@osmanozcan sınav yeriniz neresi? Geçen hafta askeriye sınavları sebebiyle oteller doluydu ama bu hafta yoğunluk azaldı sanıyorum.
-
@burcuburcu gazi üniversitesi olur büyük ihtimal
-
Sınavda acaba soru katsayıları nasıl olacak? Muhakkak İngilizce ve Alanla GKGY aynı olmayacaktır. GKGY fırsat maliyetini hesaplayalım
-
@zeyno5454, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
ARKADAŞLAR ZIRAAT SERVIS NEDEN ILAN VERMIYOR 2014.TEN BERI ???? DAHA NE KADAR BEKLEYECEK ???
Ziraatbankası servis görevlisi ihtiyacını uzun zamandır kurum içindeki güvenlik görevlilerinden sağlıyor. Bu sebeple servis görevlisi ilanı çıkartmıyorlar
-
@pokerface guvenlik gorevlileri derken bu bilgiyi nereden aldiniz
-
@duyguuu37 Bildiğimiz şubelerde görev yapan güvenlik görevlileri. Birkaç şubede bu duruma bizzat şahit oldum. Zaten bu kadar uzun süre servisi görevlisi almadan ve gişedekilerin istifa, unvanda yükselme vb durumları da göz önüne alırsak gişe gibi yoğun bir bölümü personel almadan idare edemeyecekleri ortada.
-
Merhaba arkadaşlar geceniz güzel olsun. Sınav giriş belgeleri tahmini ne zaman yayınlanır ve nerden haberimiz olur? Daha önce giren bilgi verebilir mi?
-
@conii Perşembe günü mesaj geldi
-
@fernando-reges Yok hocam ya 12'si demiş Ptt sınavı için atılmış mesaj pardon
-
@fernando-reges herkese mesaj mı atılacak yoksa Anadolu üniversitesi portalını mı takip etmemiz gerekiyor
-
Bir de arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışmak lazım. Bende envai çeşit KPSS alan kaynağı var konu anlatımlı olarak. Sadece çıkmış soru ve soru bankası alıp kalan günleri bu şekilde geçirsem dezavantaj olur mu?