2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@conii, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Bir de arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışmak lazım. Bende envai çeşit KPSS alan kaynağı var konu anlatımlı olarak. Sadece çıkmış soru ve soru bankası alıp kalan günleri bu şekilde geçirsem dezavantaj olur mu?
Konular aynıdır da anlatımlar ve konuları ele alış tarzı aynı ise bir daha konu anlatımlı almaya gerek yok diye düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
-
Soru dağılımında 30 ekonomi sorusu var. Bu kadar fazla olmasından dolayı güncel ekonomik gelişmelerden ve piyasalardan soru geleceğini düşünüyorum. Bunun için notu olan var mı?
-
@pokerface dogru soyluyorsunuz hocam,bende cv verilerek aracilarla alinanlar gordum,guvenlik gorevlisi su an daha fazla icime oturdu
-
@onuktekin oyle oluyor zaten hocam,banka sinavlarinda guncel ekonomik olaylar cikiyor dediginiz gibi bir nottan okumak guzel olur ama oyle bir not kpss ogrencilerinde var midir
-
@onuktekin google 2017 2018 güncel ekonomik verileri veya göstergeler yazıp bakabilirsiniz ben oyle yapacam
-
Katılımın alan sınavında soru dağılımı nasıl olur bilen varmı?
-
Sınav giriş belgesini soran gördüm. İlanın içinde sınav giriş belgesini 6 Ağustos tarihinde anadolu üni sitesinden alabilirsiniz yazıyor.
-
@osmanozcan özel yurtlara bakın derim. Bahçeli tandoğan filan.
-
arkadaşlar yazın sıcağından mıdır yoksa kpss geçti diye mi bilmiyorum ama bir rehavet oluştu bende, ne çalışacağımı, nerden başlayacağımı bilemiyorum. tavsiyesi olan var mı?
-
@duyguuu37 kredi kuruluşlarının verdikleri puanlar için not bulmak zor olabilir ama maastricht kriterleri,uluslararası kuruluşlar,türkiye ekonomi tarihi gibi konularda hap bilgilerin olduğu bir not arıyorum aslında.
-
@byteks1, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Sınav giriş belgesini soran gördüm. İlanın içinde sınav giriş belgesini 6 Ağustos tarihinde anadolu üni sitesinden alabilirsiniz yazıyor.
Haklısınız hocam ben sormuştum. bugün başka bir şey için ilan metnini incelerken gördüm 6 Ağustos’ta Anadolu iniversitesi portalından alınacak diye yazmışlar
-
@onuktekin bende halk bankasi zamanından kalma bir PDF var onu yollayabilirim banka terimleri falan var
-
@bynkeynes tamam hocam olursa çok iyi olur. tekinonuk@gmail.com a gönderebilir misiniz?
-
@onuktekin tabiki
-
@bynkeynes teşekkür ederim hocam. E-postanızı bekliyorum.
-
@bynkeynes tekrar çok teşekkür ederim. Tam aradığım not.
-
@onuktekin rica ederim
-
Arkadaşlar çalışmak için önerebileceğiniz bir kaynak var mı? Özellikle tecrübeli arkadaşlar ingilizce ve para banka finans için nereden çalışmak gerek? Elinde not pdf vs olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
-
@gamzeja cok fazla bankacilik terimleri cikmiyor,daha cok mulakatlarda onlar oluyor kpss a grubu ogrencisiyseniz a grubu sorun olmaz gk gy icin ongoru zor oluyor her seyden ilginc sorular gelebilir onlardan ziyade garanti olan turkce matematige yonelin bence zaten son gunler,ingilizcenin ise dozu yok kimi sinavlarda kolay oldu kimileri yds duzeyine yakin oldu,o biraz ingilizce seviyeniz ile ilgili eger hic temeliniz yoksa bir onerim yok hocam,varsa eger iste elinizde olan o banka terimlerinin ingilizcelerini ezberleyin paragraf cevirmede yarar isinize
-
@bynkeynes hocam mümkünse banada yollar mısınız ? yelizyurdakul@outlook.com