2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@tercihiniyap hocam kpssden sonra salmış bir vaziyette çalışıyorum ben de taktik de geliştiremiyorum kaç doğru yetiyor filan bilmediğim için
-
@rintintin evet aynen hiç o hesaplamalara giremiyorum kat sayi mat sayi hiç anlamadım halk bank ta daha anlaşılırdı en azından şu kadar yapsam bu puan geliyo diye kafamdan kuruyodum
-
@tiebout haklısınız. Ben bahane arıyorum sanırım hocam zaman az olunca el ayak birbirine giryor bende
-
@issiz-0 Allah yardımcımz olsun hocam halk bank gibi soğuk zamanlara denk gelseydi dinç olurduk biraz daha kpss den sonra yılgınlık geliyor
-
İngilizce'yi nasıl çalışıyorsunuz...Sallasak 4-5 ancak çıkar şöyle 10 civarı çok rahatlatır.İng bilen için çok rahat bir sınav
-
@fernando-reges ben ingilizce çalışmıyorum. Şu dar zamanda zaten halledemicem o yüzden yapabildigim yerlerden yapmaya caliscam biseyler . Halk bank ta sallamıştım 5 tane felan tutmuştu . Yanı aaa bbb diye :))))
-
@tercihiniyap ingilizceyi simdi sallarsiniz sorun yok barajda yok hocam,insallah mulakata kalirsaniz en azindan kendinizi tanitacak ve meslegi biraz anlatacak kadar ingilizce ogrenin daha once soruldugu oldu gerci su an sinav oncelikde yine de konusu varken yazayim dedim
-
@tercihiniyap Aman hocam taktiği her yerde yazmayın rakipler görmesin.d Mantıklı hocam keşke tüm adaylar bizim gibi olsa da başımız çok ağrımasa İngilizce'den
-
@duyguuu37 haklısınız hocam tabiki ama bunca zaman halledemedigim şeyi ancak bu şekilde yapmam gerekiyor malesef . İnşallah o aşamaya gelirsek asıl o zaman napıcam içim sisti yine
-
@fernando-reges malesef diğer arkadaşlar ingilizceyle fark atcaklar hocam. O zaman onlarda alan yapamasn inşallah amin :):):p:p
-
@tercihiniyap o gunlere gelelim de su sinavi gecelim hocam metin ezberi yaparsinizmeslege girince de ogrenirsiniz insallah
-
@duyguuu37 inşallah hocam hayirlisiyla:)
-
@tercihiniyap ben de böyle yapacağım, ingilizceyi inşallah kimse yapamaz
-
sınav başvuran kişi sayısı kaç acaba ilanın gelcegini 1 gün önceden soyleyen arkadaş vardı acaba ögrenmesi mümkün mü?
-
@tolga80 bende çok merak ediyorum bi 50000 varmıdır acaba ama sanmıyorum
-
@issiz-0 inşallah hocam :))haha ne kadar kötü olduk ya bz
-
Gençler kıymetli evragi ayrı almışlar ya konu olarak ticaret hukukuna acaba şirketler de dahil midir
-
Arkadaşlar vallahi bende hiç çalışamıyorum hem.kpss yorgunluğu hem sıcaklar bise bu dil olmadan uzman olabilen var mı acaba
-
@bynkeynes hayir dahil değil ama ticaret h. için de soru gelebilir
-
@issiz-0 bunu bende çok merak ediyorum ama riske atmamak adına yinede bi şirketler hukukuna özet notlardan bakmakta fayda var