2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Sınav giriş belgesi yayınlanmadı dimi arkadaşlar
-
@emma maalesef.
-
@ladybug teşekkür ederim
-
Hala neyi bekliyorlar aceba cumartesi sinav var sinav yeri belli bir yer mi arkadaslar ona gore kalacak yer ayarlayacagim
-
@duyguuu37 genelde istanbul universitesi beyazıt da oluyor
-
Sınav yeri Ankara için Gazi Üniversitesi Mühendislik Eğitim Fen Edebiyat yada duruma göre hemen karşıda lise var orası olur nerden bu kadar heyecan yaptınız ki? Saat 15.00 gibi açıklanır yerler
-
@rorschach159 ben istanbul da nerede oldugunu biliyorum da ankara icin bilmiyordum heyecandan ziyade kalacak yer ayarlamak onemli ben 2 oturuma da girecegim de gunj birlik sorun benim icin o yuzden sormustum tesekkur ederim
-
@duyguuu37 Ankara için beşevlerde günlük kiralık daireler var oralara bakabilirsiniz. Kalacak yerim yokken sahibinden.comdan buluyordum arıyordum hallediyordum beşevlerde herhangi bi yer yürüme mesafesinde oluyor okula
-
@rorschach159
Bir kadın icin gunluk kiralik ev harika bir fikir gercekten masallah. Miletin heyecanina da mudahil olur oldunuz burada az biraz kidemi olana, yarin birgun entry girebilir miyiz diye soracagimiz gunler gelecek gibi. -
@lucasinemmisi takilmayin hocam,cok cevap verilecek husus oluyor ama gerek yok cunku herkes hakli gunumuzde yanlis bir insan yok masallah,sag duyunuz icin tesekkur ederim..
-
@duyguuu37
Ben kendimi hic oyle yetistirmedim maalesef. sessiz kalmak agirima gider. Size tavsiyem;gunluk 40tl-100tl arasinda degisen guvenlikli, temiz kiz yurtlari mevcut. Gitmeden evvel ayarlayin rezervasyon yaptirin. Gittiginizde direk yurdunuzda huzurla kalirsiniz. -
@lucasinemmisi bende bir seyler dusunuyorum hocam,olmadi misafirhanelere bakacagim,cok sagolun.
-
Öğretmen evinde kalın arkadaşlar
-
@lucasinemmisi Daha önceki sayfalarda defalarca gazide olduğu yazıldı çizildi. Bunun tecrübe ile alakası yok bunun okuma yazma bilmekle alakası var. Kız olduğunu nerden bilebilirim? Cevap yazmak için yazmış olmayın lütfen ya sessiz kalamazmışmış pardon ama sen kimsin?
-
@duyguuu37 hocam kizilay libya cd.de gunluk kalabileceginiz kiz yurtlari var.Fiyatlari da makul.
-
@rorschach159
yazildiysa yazildi 18482 kere de sorar goren de Turkiye'deki sinav maratonlarinin oldukca istikrarli oldugunu sanir... hem konu bu degil tane tane yazayim, belki anlasilir: "s e n i n, m i l l e t i n h e y e c a n i n a m u d a h i l o l m a h a k k i n i k e n d i n d e g ö r m e n." Umarim anlasilmistir
Ayrica nickle iletisime gecilen bir platformda sen kimsin sorusu nedir komik misiniz yoksa olan mi bu anlamadim. Velhasil cevaptan cevap yok, idraktan idrak yok...
Madem bu denli analiz kabiliyetin var ve karsi taraftan da bu vasfi bekliyorsun, bayan olup olmadigini anlamak icin gireceksin ilgili nickin sahibinin sayfasina, bakacaksin eski entrylerine, cinsiyet cikarsiminda bulunup oyle yazacaksin o guzelim "gunluk ev" kanaatini.
Tekrar soyluyorum milletin heyecaniyla alakadar olmayin!! gidin disarida dolasin siyaset konusun, ekonomi konusun onun yerine, son sozum de budur. -
Bende ankara da konaklama icin yer arıyorum var mı önerisi olan? Otel demeyin cünkü fiyatları yüksek oluyor genelde.
-
@osmanozcan
Hocam besevlerde "hostel" var temizdir kalabilirsin arkadaslarimdan biliyorum, yine deeps vardi galiba kolejde, orasida tavsiye ediliyor. Ideal erkek ogrenci yurtlari var demirtepe miydi neydi temizdir. Hic olmadi oteller var ayarlayamazsaniz yazin ozelden, size skalaniza gore otel soylerim bildigim kadariyla. -
@lucasinemmisi hocam o kadar profilime girip ugrasmasina gerek yoktuadim yaziyor zaten,neyse umarim bu konu uzamaz kendimi kotu hissettim bir an kusura bakmayin sebeb oldum galiba
-
@lucasinemmisi tamamdır sağolasın sınav yerleri açıklansın da sorarım o zaman