2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@onuktekin haklisiniz hocam
-
Hacı Bayram Veli Üni.'de sınava girecek var mı?
-
@tercihiniyap iyi olmuş hocam hayırlı olsun
-
@asd123 Teşekkürler ederim.
-
@onuktekin aynen aralarında 5 dk var. Öğleden sonra aşağıda olması iyi oldu yemek yeyip geçerim hemen. Böyle küçük hesaplamalar yapıyorum artık
-
@onuktekin sağolun hocam
-
@rorschach159 baya vakit de var iki sınav arası. Beşevler'de de yiyebilirsiniz. Gazi hastahanesi kantinine de gidebilirsiniz. Köprünün altındaki büfede çok sıra olabiliyor.
-
O değilde o girişteki şerefsiz büfeci emanet için yine 5 tl alacak öğle arası emaneti alırsanız geri bırakmak için tekrar 5 tl isteyecek sadece telefonu aldım demiştim o zaman 2 tl ver dedi bana sınava gitmeyecek olsam esaslı bi kafa atılmayı hak ediyor aslında. Kısacası öğle arası emanetlerinizi almayın
-
@rorschach159 gelen giden vursun bize
-
@onuktekin metro durağına inen merdivenlerin oralarda bi kafe var çok katlı genelde orda oluyoruz bu seneye kadar ekip kalabalık oluyordu bizim bu sene iki kişi kaldık
-
Gazi teknolojide girenler kimler
-
Guyla aynı bina olması güzel olmuş
-
@rorschach159 bilemedim hocam orayı aklımda olsun olmazsa oradan geçeyim ben de.
-
@onuktekin buldum şimdi google streetden adı seyir cafe konservatuvarın karşısında Bahriye Üçok caddesinde hemen beşevlerin metronun 200 metre altı
-
@rorschach159 tamam hocam oldu şimdi merdiven filan deyince siz canlanmadı
-
@onuktekin aynen kelime hatası yapmışım mazur görün. Şimdiden iyi çalışmalar başarılar sınavda
-
@rorschach159 sağolun hocam size de basarilar dilerim. Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@rorschach159
Tenha mı? Karsi karsiya gelince:
Bla bla bla oyle demek istememistim bla bla bla yediginiz ciger tavriniz arslan masallah. -
Her iki sınav da tek belgede sorun olur mu yani belgeler toplanır mı acaba iki çıktı alınmalı mı? Bi de kalem vermekten bile acizler 100 tl ücret alıp ÖSYM nin kalemlerini götüreceğiz artık
-
@mathilda ÖSYM sınavları ucuzlatsın 4 kişilik kalem,silgi,kalemtıraş götürmeye razıyım