2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kayseri yani dolmuşla daha kolay varırsınız çünkü ankaraydan indikten sonra yürümeniz gerekecek iibf beşevler metro çıkısında , eğitim fakültesi ana kampüs içinde size nasıl uygun gelirse ️
-
@secret tesekkur ederim
-
Arkadaşlar giriş belgeme ulaşamıyorum. Nereden baktınız. Başvurunun yönlendirdiği adrese giriyorum. Maalesef basvurum duruyor orda
-
Arkadaşlar GK-GY için KPSS'den ayrı olarak çalışmamız gereken konular var mı bu sınav için? Veya dahil olmayan konular?
-
@emre2106 başvurunuza girin aşağıda yazıyor ️
-
@emre2106 tamamlanan başvurularına tıkla,sağ altta sınava git var ona tıkla sonra sol tarafta sınava giriş belgesi var
-
Tamamdır görebildim sonunda , yine Gazi eğitim fakültesi çıkmis. Sınav zor olmaz insallah
-
@emre2106, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Tamamdır görebildim sonunda , yine Gazi eğitim fakültesi çıkmis. Sınav zor olmaz insallah
Sınav kolay olunca kolay sordular diye kiziyoruz:) (2018kpss) yani bence çalıştığımız yerden gelmesi daha güzel bir temenni:)
-
katilimin sinavi hakkinda bilgi sahibi olan arkadalrdan gk, alandan hukuk ve muhasebe hakkinda bilgi paylasa bilirmi. Sinavdan da baya cekiniyorum.
-
Arkadaşlar sabahki gibi oğlenki sınavlardan bahsedildiğini gördüm de iki farkli sinava girenler herhalde ayri ayri giriyor degil mi yoksa ben katılıma gircem saat 2 yazıyor sadece bütün sorulari tekoturumda sorcaklar yanlış değilsem
-
@mervee ben de sadece öğleden sonraki oturuma gireceğim.sabah ki sınav ayrı saat ikideki sınav ayrı.sorular tek oturumda soruluyor.
-
@walterbishop ben sadece tarih coğrafya özet notlar okuyorum kpss den kalma . Farklı bisey ne çıkabilirki belki sanatsal tarih çıkabilir.
-
Arkadaşlar geçen sene sınavı hangi üniversite hazırladı bilen var mı? Bu yılki gibi anadolu mu hazırladı yoksa istanbul üni mı?
-
@muhalba bu daha doğru olur tabi. İnşallah herkes için hayırlısı olur.
-
Elinde geçen senenin soruları olan var mı? Ben başvurup girmemiştim Tarih'te Osmanlı çıkmış mıydı hatırlayan var mı..2012 sorularına baktım da acayip kasmışlar
-
Cüzdan ve anahtar yasak mı sınavda yazmıyor belgede de
-
@fernando-reges osmanlıdan soru yoktu diye hatırlıyorum ama aristo ve bedir savaşıyla ilgili sorular vardı çok ilginç soru tipleri vardı gk da
-
@bcbc3434 Hocam Halkbank ile karışmadıysa bunlar orada da vardı..Neyse en mantıklısı biraz Atatürk dönemine çalışmak zaten Gk-Gy çok getirisi yok
-
@buseneatanıyorum tesekkurler
-
Arkadaşlar kasmayın kendinizi , ben ptt de kargo ısı yapıyorum. Emin olun ptt de işçi açığı çok var. İs yerinde sınava girip orta halli yapmanız yeterli diyorlar. Herkes alınacak. Zaten kazanan birçoğu iki ay sonra başka üst yerleri de kazanıp istifa edecekleri icin, yedekten her turlu çağırılacaksınız. Mülakat da Yok direk nerede oturuyorsanız oraya yakın şubeye atanacaksınız