2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@emre2106 hocam bu sayfa ziraat bankasi sinavi icin.Bu söyledikleriniz ziraat icin mi gecerli?
-
@ladybug ptt icin yazmıştım yanlış yazmışım
-
@tercihiniyap aynı anadolu üni hazırlamıştı
-
@fernando-reges genel kültürün kpss gk ile alakası yok bu sınavda geçen sene girmiştim
-
@shak ingilizce nasıl oluyor finansal terimler var mıydı sorularda?
-
Zaten kpss gk gy ile aram yok ama banka sinavalarinin ki daha bi garip oluyor hic hic aram olmuyor:(
-
@shak Biliyorum hocam ama Ziraat'e girmedim.Osmanlı sorusu hatırlıyor musunuz? Hayır Atatürk dönemine çalışıyoruz bilen bilir oradan da soru çıkmıyor son dönemlerde..Yine de bakıp gireceğim inş emek boşa gitmez.
-
Geçen seneki başlıktan baktım da bunlar çıkmış genel kültür bölümünde geçen sene. Soru kalıpları net değil ama.
sorulardan hatırladıklarım ve derlediklerim.
-Lafzı yorum olan bir soru vardı
-idare hukukunun kaynaklarıyla ilgili soru vardı.
-1876 Kanuni esasi
-Hangisi son anayasa degisikligiyle kaldırılmıştır? Güvenoyu
-içtüzük harici tüzüklerin denetimi,danıştay.
-Asya pasifik ekonomi işbirliği örgütü
-Uluslararası para fonu
-Faiz dışı bütçe fazlasının ekonomik büyümeye ve işsizlik oranina etkisi
-2016Enflasyon oranı 8,53
-Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
-Türkistan
-Londra
-fenerbahçe
-assos
-herakles lahdi
-Çukurova
-ab üyesi 28 ülke
-euro krizinin sebebi kamu borçlanmaları
-maastrict kriterleri sorusu, gelir dağılımındaki eşitsizlikler
-çok taraflı yatırım garantisi
-ziraat bankasina ait ilk bankacılık muzesi 1981 ankara
-üniv memurunun personele cezayı kardeşine kestirmesi-yetki unsuruna aykırılık
-2001 anayasa değişikliğiyle hangisi kaldırılmıştır? Cevap: Genel sınırlama sebepleri.
-Kanun önünde eşitlik
-ilga etmek -
arkadaşlar güncel ekonomiye nerden çalışıyorsunuz ?
-
@rintintin internetten
-
@osmanozcan ingilizcesi genelde çeviriydi çok hatırlamıyorum ama finansal şeyler yoktu
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Uzmanlık maaşı İstanbul dışı ne kadar bilginiz var mı ?
-
@grundig yatırım teknoloji katılım falan hepsinde farklı maaş yatırımda istanbul dil tazminatı artı yolla beraber 3000 iken teknolojide sırf eksiz maaş 4500 mesela
-
@shak istanbulda bu söylediğiniz maaşa 3 ayda bir çift maaş dahil mi ve tabi İstanbul’da çalıştığın için İstanbul tazminatı ?
-
@asd123 Emeğinize sağlık sorular fena değilmiş
-
@grundig tazminat dahil çift maaş dahil değil 3 ayda bir eksiz çift maaş birde sözleşmene göre temettü var bazı bölümlerde yılda artı bir maaş iken bazısında 3
-
@fernando-reges Ben geçen sene girmiştim sınava ama çok hatırlamıyordum şimdi bakınca hatırladım gerçekten eleyici bir sınavdı özellikle Genel Kültür kısmında çok zorlanmıştım. Alanım o zaman çok iyi olmadığı için soruların kalitesini çok hatırlamıyorum ama Genel Kültür yine bu ayarda çıkarsa İngilizce ve o belirleyecek bence sınav sonucunu.
-
@asd123 1-İng 2-Alan 3-Gk gy belirler bence
-
İngilizcem oldukça dusuk belki bir ihtimal diye basvurdum . İzmirden gitmek de zor geliyor dolu masraf ? . Tecrübeli olan bir kişi varsa yardımcı olabılır mı ? Sınava girmek mantıklı mı yoksa guy icin sınava hazırlanmak mı ? Ingilizce kötü olduğu için mülakat aşamasına kalsak bile ekside olacagım. Yok mu benim durumunda olan
-
mülakatta neye göre aldıkları belli değil diye düşünüyorum şansınızı deneyin