2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@fernando-reges eşit olan sınavda ingilizce çok etkili olabiliyor. Olmayadabiliyor. Geçen sene alanım ingilizcem iyiydi ama genel kültürde,uluslararası kuruluşlarda ve güncel de patladım. 2 sınavın soruları arasında fark olacağını düşünüyorum. Ziraat uzm yard sınavı daha alan yoğun olacaktır. Geçmiş senelerde öyleydi en azından.
-
Katilim saniyorum sadece gecen yil uzmam yardimcisi alimi yapti oda ilginc bir sinavdi yani benim icin en azindan,uzman yardimcisi olunca insan guzel alan sorulari filan bekliyor genel kulturu de garipti,katilim ve ziraatin uzman yardimciligi sinavlarinin benzer olacagini dusunmuyorum,ya da finans grubunuda ekleyebiliriz buna,banka mufettisliklerde dahil cok sinava girdim ama ziraat katilim uzman yardimciligi bana en ilginc gelenlerden sanki daha cok mikro gibiydi yani kurum bazli sorular vardi,alan cok da saglam degildi genel kultur de ilginctiama ister kizin ister soguyun sinavdan bilemem arkadaslar,bir arkadasim daha once de soylemis kızılmış ama ingilizce muhim gercekten muhim cunku ziraat icin soyluyorum katsayisi iyi,katilim grubu icinde genel kultur ve alanda muhakkak fire veriliyor buradada ingilizce bilenler bir adim onde oluyor,basarilar herkese
-
@onuktekin Bakalım hocam hangi sınav zor olur bilmiyorum ama ben tüm soruların eşit öneme sahip olduğu bir sınav isterdim.Ondan sonra olmazsa yeterli çalışmadım der geçerim.Neyse herkes için hayırlısı olsun.Sürçü lisan ettiysek affola
-
İngilizce bilen tabi ki avantajlı olacak yıl olmuş 2018 bunun ayrımı muhakkak olmalı özellikle finans grubu için yurtdışı haberlerini iyi okumak lazım Türkçe kaynak yok ingilizce bilmek ZORUNDASINIZ. İngilizce ile kurumlara giren arkadaşlarımın hepsi istisnasız ingilizce kullanıyoruz diyor.
-
Bazı arkadaşların Ankara’da kalacak yer sorunu olduğunu okudum. 2 kişi için boş odada yer yatağı yapabilirim.. yok yerde yatamam diyorsanız benim yatağımda da misafir edebilirim ben yerde yatmayı severim evim kurtuluş metrosuna yakın sınav yerine ulaşım rahattır metroyla 15-20 dk.. ilgilenenler mesaj atsın.
-
@lucasinemmisi geçen seneyi bilmem finans grubunda da bankadaki katsayılar varmış gibi çalışıyorum, başka çare yok
-
Güncel ekonomi sorularını gk demi soruyorlar yoksa alandamı
-
@edaus yani full yapan 100 üzerinden 120 puan alacak
-
@asd123 sorular zormuş ya
-
@krdnl38 görecez artık
-
@abaci91 genel kultur seklinde oluyor hocam,alandan derken kastiniz neydi yani ekonomik gostergeler filan ise onlarda olabilir girmeden once buyume issizlik enflasyon filan bakin isterseniz
-
@duyguuu37 öyle hocam. Yani 2017 işsizlik oranı kaçtır? Bu gibi soru alandami yoksa gk demi gelir
-
@abaci91 hocam gk de bu tur sorudan ziyade ozellkle katilim ve finans grubunun kendine has bir tarzi var o kisimda boyle bir soru beklemem acikcasi ama gunceller icin sunu soyleyim kiyida kosede ne varsa ogrenmeye calisin,insallah oyle gereksiz seyler sorlazlar ama yinede tedbir
-
Arkadaşlar Kızılaydan gazı Üniversitesi eczacılık fakültesine nasıl gidebilirim? Tam olarak nerde binecegim. Bildiğim yer olarak Kızılay avm var. Yardımci olur musunuz
-
@muhalba 220 ya da 221 e binin hocam Çankaya Belediyesi önünden. Gideceğiniz yeri de söyleyin tam önünde inersiniz. Diğer alternatifse Ankaray metro hattında Aşti yönüne giden trene binip Beşevler'de inecek ve yürüyeceksiniz.
-
@duyguuu37 atatürk vatandaslik gibi sorular mi
-
@abaci91 gecen sinavda ziraat bankasi muzesi nerededir miydi boyle bir soru vardi kuruma yonelik sorular yani
-
@abaci91 halk bank sinavinda gecen yil maglum,gobeklitepe urfa soruldu,bedir savasi mi uhud savasi mi ne soruldu tam savasi hatirlayamadim,aklima gelen gunceller boyle hocam hatirlayann varsa bizede yol gosterir
-
@duyguuu37 namık kemal li bi soru vardı bir edebi metin vardı ? Bir de akımlar vardı inşallah sınavı karıştırmıyorumdur.sürrealizm filan
-
@duyguuu37 tmm hocam anladim simdi tesekkur ederim basarilar