2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@palamut haklisin kaderdesim bizim turk milleti olarak yazilani illa sorariz yada bir seyi detayli olarak okumayiz. Klavuzda yaziyor 120 soru 140dk diye ve diger maddelerinde de dogru cevaplar dikkate alinacaktir dieye.
-
Giriş belgesinde belirtilmemiş ama ego kart veya kağıt parayla girmek serbest midir sizce ?
-
Egitim fakultesinin,onunde emanet aliniyor,ayrica yine egitimin girisinde bufe var oda emanet alir,bildigim kadari ile banka sinavlarida artik eskisi gibi serbest degil o sebeble akbil vb de almiyorlar,yarin sinavda herkese basarilar arkadaslar,iyi kotu bilgi alisverisimiz oldu kirdiysam af ola,buradaki herkes ile mulakat sayfasinda devam ederiz insallah
-
Herkese başarılar dilerim.
-
İstanbul iktisat fakültesinde emanet varmı arkadaşlar ?
-
Hayırlı olsun gayet basit bi sınavdı ingilizceden 10 yapan mülakatta bence
-
@rorschach159 bence şu genel kültür soruları da belirleyici olur
-
Bankacilikla ilgili sorular çok zordu
-
@kuşçubaşıeşref hocam kültürde nerde zorlandınız ki? He evet alandan zor sorular vardı doğru
-
@rorschach159 bankacılık kısmı zordu bence
-
85 90 doğru mülakata bırakır bence
-
İngilizce ve kültür zordu
-
@kuşçubaşıeşref günceller standart zaten memurlar.nette hazırlanan madde halindeki şeylerden sormuşlar
-
@meç bencede 80 altı olmaz gibi alan baya basitti herhangi bir eleyici soru yoktu
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@kuşçubaşıeşref günceller standart zaten memurlar.nette hazırlanan madde halindeki şeylerden sormuşlar
Ben göremedim o hazirlananlari. Nerde acaba
-
@muhalba 2017 2018 günceller yaz görürsün hocam tarih ödülü afrodiasis naim süleymanoğlu falan hep orda yazıyordu. Öğleden sonra full çekin bari
-
@meç 85-90 doğru ne demek hocam biliyor musun? 75-80 doğru mülakata bırakır bankacılık zordu çoğu kişinin İngilizcesi zayıf zaten.
-
@grimmjow hocam geçen sene 71 doğru ile kapattı yani yüzde 70 başarı demek 120 sorunun yüzde 70 i yine 85 civarı kapatır demek bence
-
Reel ankes etkisi miydi alandaki soru hatırlayan var mı? Dışlama etkisi aktarım mekanizması falan diyordu. Dışlama etkisi değildi aktarımla ankes arasında kaldım ankes dedim
-
Sinav cok kolaydi arkadaslar.Yuksek kapatir