2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Son yıllardaki çikmis sinav sorularini nereden bulabilirim arkadaslar olan varsa paylasirsada cok iyi olur
-
@kpsslik google a yazip aratin cikiyor bircogu,son yillardan kasit 2015-16-17 olmaz maglum yayinlanmiyor digerleri olur
-
Arkadaşlar merhaba. Daha önce girmedim banka sınavlarına o yüzden prosedürü bilmiyorum. THY sınavında telefonlarla girdi millet kapatın dediler sadece. Zi̇raat Bankası böyle bir şey yapar mı yoksa ÖSYM gibi kesin yasak mı telefonla girmek. İstanbul üniversitesinde emanet bırakabileceğimiz yerler oluyor mu? Daha önce sınava girenler cevap verebilir mi?
-
@conii 2015de çantalarla beraber aldılar içeri çantaların içine kapatıp bıraktık hoca masasının yanına 2016da vakıfbank aynısını yaptı ama geçen seneki vakıf sınavında girmek yasaktı almadılar ziraate girmedim.
-
@conii almiyorlar hocam emanet oluyor zaten oraya birakirsiniz
-
Muhasebeden çok fazla rasyo mu soruyorlar geçen senenin başlığına baktım ama muhasebe konuşanı görmedim. Eğer rasyo soracaklarsa fazla işlem gerektiren envanter sormazlar
-
@rorschach159 teşekkür ederim
-
@duyguuu37 teşekkür ederim
-
@conii İletişim fakültesinin orada kırtasiye var oraya bırakabilirsiniz.Yanındaki büfede alır..Edebiyat'ta giriyorsanız biraz uzak kalır ama
-
Arkadaşlar yanlışlar doğruyu götürmüyor değil mi ilana baktım amaz gözden kaçırdım mı bilemedim ?
-
@secret yok kardeş yardır
-
@edaus umarım yardırırken yarılan ben olmam
-
her iki sınava da tek belge ile girsek sıkıntı oluyor mu acaba toplanıyor falan yazmamışlar da
-
Katılım sinavı için soruyorum. Alandaki acigi ingilizceden kapatilabilinirmi veya ingizcedeki acigi alandan kapatilabinir mi? Bu konuda tecrubesi veya bilgisi olan arkdaslar cevaplayabilirmi?
-
@abaci91 her iki tarafta da ortalama olmak bence daha avantajlı. Standart sapma olmadığı için ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi. He alanda mesela iktisatınız yok ama ingilizceniz çok iyiyse bu sizi kurtarır fakat alan tamamen yoksa iş çok zorlaşır. Alandan en azından hukuk kısmını halletmeniz gerekir.
-
@hagi tesekkurederim cevabiniz icin hocam bir sorumda gk ortalama olarak herkez ayini yapar diye dusunuyorum.
-
Ne kadar surecek sinav
-
Gazi üniversitesi spor bilimleri ile tıp dekanlığı arasi uzak mi dostlar bilen biri yardımcı olabilirse sevinicem
-
Arkadaşlar bugun gittim de farketmemişim eğitim fakültesi civarı emanet bırakabileceğimiz bir yer var mı?
-
Soruları soranlar cok kızacak belki ama kpss a grubunu kendine hedef olarak koymuş ve bunun icin emek harcayan insanların
"yanlış doğru götürüyor mu"
"sinav kac saat surer"
gibi sorularını görmekten ben hicap duyuyorum.Gireceginiz sınavların ilanlarını inceleyin bir zahmet benim sizi burada yanlış bilgilendirmeyecegimin garantisi mi var?