2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
75-80 arası kapatır büyük ihtimal. Geçen senelerde de sınav sonrası beklenti 80 üstü oluyor 75-80 aralığında kapatıyordu. Genellemeleri sevmem ama sınav banka sınavlari sonrası hep böyle yüksek oluyor beklentiler. İnşallah süreç kısa sürer.
-
Sabah arkadasina ticari banka bilancosu anlat sinava gir kendin yanlis yap arkadasin dogru yapsin hayat garip cidden
-
@rorschach159 reel ankes etkisi cevap
-
@meç aktarim mekanizması hocam. Reel ankes paranın değeri ve servet ile ilgilidir.
-
3 soru değiştirdim 3 doğruyu 3 yanlış yaptım Allah kahretsin ya
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın heves kırmak için yazmıyorum fakat 1 yıldır emek verip ders çalışıyoruz böyle bir olay ile karşılaşınca büyük derecede üzüldüm o yüzden paylasmak istedim. Sınavdan cıkınca 2 kız kendı aralarında merdıvenlerden ınerken konusuyorlardı (şu soru aynıydı bu soru aynıydı gibisinden) Bende çok pardon hangi sorular neye göre aynıydı ? diye sordum. Onlarda biz Ziraat bankası personeliyiz de bizde zaten bankanın çalışma soruları vardı oradaki sorularla aynı çıktı matematikte kalem oynatmadım iktisatçı olmadığım halde full'e yakın yaptım falan dediler, gerçekten sınavım cok ıyı gecmesıne ragmen şoka girerek üzüldüm. Amacım iftira atmak ya da suç iddia etmek değil , böyle birşeyi duymuş olmak çok üzücüydü.
-
@fatihmavcu soruda servet demiyor muydu?
-
@fatihmavcu aktarım mekanizmasıda döviz kuru sermaye falan değil miydi? Para arzı değişir faiz değişir satın alım gücü değişir demiyor muydu ben ondan pigue etkisi reel ankes dedim
-
@rorschach159 demiyordu hocam para politikası faiz toplan talep ve üretim değişimlerinden bahsediyordu
-
@emre2106 gerçekten böyle bir şey varsa yazık verdiğimiz emeklere ya madem öyle bir şey var banka kendi içinde yapsın sınavını bizi boşa umutlandırmasın
-
@meç puanlar nasıl hesaplanıyor?geçen sene 71 doğru ile kapatmış ise nasıl puanı kaça tekabül ediyor acaba? ilk deneyimim olduğu için hiçbir fikrim yok
-
Carı hesap sözleşmesi ne idi arkadaşlar
-
Ben de görevlilerin konuşmalarına kulak misafiri oldum gülerek boşuna gelmişler alınanlar belli diye egleniyordular.
-
Ziraat bankası görevde yükselme sorularının aynısı mi çıkmış arkadaşlar
-
Sahsi kanaatim, katilim genel mudurluge nazaran daha zordu. Herkese gecmis olsun.
-
@lucasinemmisi evet katılım zordu ve alanda hukuk ağırlıklıydı.Bu seneki kpss hukukdan bile zor geldi bana.
-
@eomer hocam tamamen ayni fikirdeyim.
-
arkadaşlarr yardım.ilk sınavın kitapçık kodu(abcd) kodlamayı unuttum sanırım. sagolsun gozetmenlerde hiç kontrol etmedi ne yapmam gerek
-
@bohr gözetmen paraf atmadı mı?
-
@rorschach159 yok hocam atmadı