2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Geçen ki alımda kaç nete 70 üzeri geldi?
-
(Öğleden sonraki sinav için söylüyorum) geçen sene her soru bir puandı bu sene 0.83 puan yani fazladan 20 soru vardı. Bu sene de çok yüksek kapatmaz diye düşünüyorum. Bu sınavın kaçla kapatacağını çok merak ediyorum.
-
@2iki hangi il katılım için.
-
@eomer hocam kac net oldugu gozukmuyordu yanlis hatirlamiyorsam . sadece mulakata kalip kalmadigin yaziyordu
-
Ziraat uzmanlık (öğleden önce) sınavı için gygk %30 ingilizce %30 alan %40 etkileyecek. Yani gygkde her soru 0,6 ingilizcede 1,5 alanda 0.8 puan olacak. Hesaplamaları ona göre yapın. İngilizce yine etkili olur. Ben puan olarak 75 civarı kapatır diyorum. Çok yüksek kapatmaz.
-
Matematik nasildi arkadaşlar. Rahat rahat çözdünüz mu
-
@fernando-reges her soru eşit puan dememiştim benim kastettiğim alan ve gky ile de yapılabilir olacagiydi ama alan soruları basit kültürün de kültürle alakası yoktu sınavin zorluk derecesi gösterecekti bu durumda İngilizce ve kültürü iyi yapanların fark atacağı ortada gerçi sınav soruları personellerde var diyorlar o ayrı bir rezalet zaten
-
@bynkeynes Sizin için demedim hocam hayırlısı olsun.Arkadaşların iddiaları doğruysa hesap kitap yapmaya gerek yok zaten
-
İngilizceden kaç doğru yaptınız ve ortalama kaç doğru gerekir ?
-
@zeyno5454 Sabah çözdüm öğleden sonra biraz zordu biraz da isteksizdim
-
@zeyno5454 istanbul
-
@alika28 standart sapma yok mu? her soru eşit puan mı
-
@alika28 Bu 75 doğru sayısı mı puan mı.Puansa nasıl oluyor? 45 alan-40 gk gy-10 tane İngilizce gerekli bu puana ulaşmak için.Bu seviyedeysek ben batmışım zaten.Ben Ziraat'e girmedim ama Halkbank uzmanlık taban puan 60'tan 50'yi görmüştü sanırım..Arada uçurum var
-
@2iki sapma yok kendi içinde her sorunun değeri belli. Gygk 0,6 İngilizce 1,5 alan 0,8
-
@fernando-reges puan olarak yazdım. O puana nasıl ulaşılır bölümlere göre bir doğruya gelen puanı da yazdım ona göre siz hesaplayın artık
-
Ziraat Katılıma Mersini seçip giren var mı rakiplerimi merak ediyorum:D
-
@alika28 bu hesapla 70i bulamam o zaman, çünkü alan ve gyk 42şer ing de 5 desem 66 alıyorum yuh 70i bulmam mümkün değil zaten bu sınava maksimum 77 üzerinden girmişim zaten
-
Öğlenki sınavı bilmem de sabah ki sınav 60 veya altında kapatır bence
-
Sabahki fifayi yapamadim da ogleden sonraki soruyu bi arkadasimin erkek arkadasi ile olan tartismasindan dolayi hatirladim(rusya).
Benim futbolda en son hatirladigim sey milli takim kalecisinin rustu olmasi nasi yapayim ki o sorulari........ -
Sabahki oturumda genel kültür kısmında bir idari yargı sorusu vardı soruyu tam hatirlqmiyorum. tarihler arasında bir yıllık süre vardı şiklarda artık basvuramaz, 60 gün sonra ve 90 gün içinde gibi seçenekler vardı sanki cozebilen ya da anlayan var mı soruyu ?